Με αντιμισθίες Αντιδήμαρχων της Τρίπολης αγοράστηκαν τρόφιμα για την στήριξη δομών της ΚΕΔΗΤ(vid-ph)

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 14:54

Τμήμα της αντιμισθίας τους προσέφεραν οι Αντιδήμαρχοι της Τρίπολης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης προβλημάτων που προέκυψαν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Στην προσφορά του 50% του μισθού του, για όσο διαρκεί η υγειονομική κρίση, θυμίζουμε ότι έχει προχωρήσει -από την πρώτη στιγμή- και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.Την Δευτέρα (15/6/2020), με τα χρήματα από τις αντιμισθίες, αγοράστηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για δομές της ΚΕΔΗΤ.

Για το λόγο αυτό, επισκέφθηκαν τον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό “Σχίζα” ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, κ. Αλέξανδρος Κανελλόπουλος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ, κ. Παναγιώτης Χλέπας.

Η απόφαση να στηριχθεί η ΚΕΔΗΤ πάρθηκε, με δεδομένο ότι η εν λόγω επιχείρηση είναι προβληματική και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, όπως τόνισε ο κ. Κανελλόπουλος. Επιπλέον, ο Αντιδήμαρχος εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελεί στην ΚΕΔΗΤ, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο Πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Παναγιώτης Χλέπας.

Από την πλευρά του, ο κ. Χλέπας ευχαρίστησε τους Αντιδημάρχους για την προσφορά τους και μίλησε για μία πράξη μέγιστης αγάπης.