Με διπλή επιτυχία επέστρεψε από Διεθνές τουρνουά ο Δαβίδ Ζωγραφάκης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 09:54

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ της AEK Tρίπολης για την νέα επιτυχία του αθλητή Δαβίδ Ζωγραφάκη στο Διεθνές τουρνουά seniors της ITF (International Tennis Federation). 

Όπως αναφέρει:Πιστός στο ραντεβού με την επιτυχία και μάλιστα αυτή την φορά σε διεθνές επίπεδο, ήταν ο αθλητής του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Δαβίδ Ζωγραφάκης. Στο Διεθνές τουρνουά seniors της ITF (International Tennis Federation) που διεξήχθη στον ΟΑ Αθηνών έλαβε μέρος ο αθλητής του ομίλου μας και κατέκτησε την 1η θέση στα διπλά και την 3η θέση στα μονά στην κατηγορία των ανδρών 35+.

Συμπαίχτης του αθλητή μας στα διπλά ήταν ο Stefan Takvorian, με τον οποίον σε 8άρι ταμπλό πέρασαν τον πρώτο γύρο με bye και στον δεύτερο επικράτησαν των Μάριου Κωνσταντόπουλου και Νίκου Μαυρίδη με 2-0 σετ. Στον τελικό η νίκη ήρθε εναντίον του ζευγαριού Γιώργου Καψουλάκη και Ιγνατίου Λίτσα με το ίδιο σκορ 2-0 σετ κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο την 1η θέση.

Στην κατηγορία των ανδρών 35+ στα μονά η Δαβίδ πέρασε τον πρώτο γύρο με bye  και επικράτησε στον δεύτερο του Χαλκιά με 2-0 σετ.  Στην τετράδα ηττήθηκε από τον Θεοδώρου με 2-0 σετ κατακτώντας την 3η θέση του τουρνουά. Για την ιστορία ο Αργεντινός Ricardo Robiglio κέρδισε την 1η θέση του Acropolis Cup κερδίζοντας τον Θεοδώρου με 2-0 σετ.

O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, ο έφορος αγωνιστικού του τμήματος τένις κ. Κούλης και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου & κας. Σταθούλη θα ήθελαν δημοσίως να συγχαρούν τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης Δαβίδ Ζωγραφάκη για την διπλή του Διεθνή επιτυχία στο  φημισμένο Acropolis Cup ( 1η θέση στα διπλά και 3η στα μονά). Του ευχόμαστε να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους και να χαρίζει συνεχόμενες επιτυχίες, τόσο στον εαυτό του, όσο στον όμιλό μας και στο Αρκαδικό τένις. Πολλά συγχαρητήρια Δαβίδ !!!