Με επιτυχία το “Every Day -Clean Day” από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 17:27

(Δελτίο τύπου)

Την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος γιόρτασε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης καθαρίζοντας για περισσότερο από τρεις ώρες, χώρους στο ΔΑΚ Τρίπολης.Με την δράση “Every Day -Clean Day” πάνω από 30 μέλη, ως επί το πλείστον παιδιά, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης , καθαρίζοντας τόσο τους εξωτερικούς χώρους των γηπέδων τένις, όσο και τα δύο πάρκα περιμετρικά του κολυμβητηρίου και του κλειστού γηπέδου μπάσκετ.

Σημαντική βοήθεια στην δράση “Every Day – Clean Day” προσέφεραν η  ΔΕΗΑΤ, που επισκέφτηκε με το συνεργείο καθαρισμού το ΔΑΚ Τρίπολης, καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, που διέθεσε εξοπλισμό καθαρισμού.

Από πλευράς Δήμου Τρίπολης μεγάλη ήταν η συμβολή του Προέδρου του Νομικού Προσώπου κ. Καραλή, του Αντιδημάρχου κ. Παπαδημητρίου, και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλου . Εκτός από τους προαναφερθέντες το παρόν στην εκδήλωση “Every Day – Clean Day” έδωσε και η Αντιδήμαρχος κα. Αλιγέωρα Γαρυφαλλιά.

Η ΑΕΚ Τρίπολης και ο Όμιλος τένις θα πραγματοποιήσουν ανάλογες δράσεις και στο μέλλον, με στόχο να ευαισθητοποιήσουν, τόσο τα μέλη τους, όσο και τους πολίτες της πόλης, σε εθελοντικές εργασίες πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον των πολιτών.

Περισσότερες φωτογραφίες δείτε πατώντας ΕΔΩ