Με έρευνα αγοράς η πρώτη εβδομάδα εκπτώσεων στην Τρίπολη (vid)

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 16:50

Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στην Τρίπολη

Με έρευνα αγοράς από τους καταναλωτές φαίνεται πως κύλησε η πρώτη εβδομάδα των χειμερινών εκπτώσεων στην πόλη της Τρίπολης.Το κρύο πάντως των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης Θέμη Ζούζουλα, ήταν ανασταλτικός παράγοντας για τον κόσμο, να βγει έξω και να κάνει αγορές.

Και εκτός αυτού η αύξηση στην τιμή της ενέργειας έχει δυσκολέψει πολλά νοικοκυριά, που βλέπουν διαρκώς τον οικογενειακό προϋπολογισμό να μειώνεται, οπότε οι αγορές πάνε πίσω ή περιορίζονται στις απολύτως αναγκαίες.

Ο κ. Ζούζουλας σημείωσε πως υπάρχει καλό ποσοστό εκπτώσεων και οι καταναλωτές ψάχνουν τις τιμές πριν αγοράσουν, και αυτό όπως είπε, είναι καλό.

Επιπλέον αναφέρθηκε στις προτιμήσεις των καταναλωτών, τονίζοντας πως πλέον δεν υπάρχουν αγορές ρούχων και παπουτσιών για επίσημες εκδηλώσεις, αφού αυτές δεν υφίστανται σε μεγάλο βαθμό, και προτιμούνται τα ρούχα και τα παπούτσια που έχουν καθημερινή χρήση.

Τέλος ο κ. Ζούζουλας μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι έμποροι με την αύξηση του ρεύματος να αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, αφού, όπως είπε, χαρακτηριστικά, οι έμποροι έχουν ένα ενοίκιο ακόμα.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Ζούζουλα στο βίντεο.