Με γλυκά και με τον γραμματέα του κόμματος Π.Σκουρλέτη υποδέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας τα νέα μέλη του (vid,ph)

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 20:37

Σκουρλέτης: Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι νέα στη λογική και στις αντιλήψεις της

Παρουσία του γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη αλλά και με γλυκά υποδέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, την εγγραφή νέων μελών στο κόμμα.υνολικά έχουν εγγραφεί μέχρι τώρα, στο πλαίσιο της διεύρυνσης του κόμματος 86 νέα μέλη, τα οποία είναι άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Η διαδικασία εγγραφής νέων μελών δεν σταματά αλλά συνεχίζεται, ώστε, όπως είπε, και στις δηλώσεις του πριν την ανοιχτή συνέλευση του κόμματος ο κ. Σκουρλέτης να γίνει ισχυρός ο ΣΥΡΙΖΑ και στην τοπική Αυτοδιοίκηση, στα σωματεία, στους συλλόγους, στα συνδικάτα και γενικά στους κοινωνικούς χώρους. Αφού αυτή είναι, όπως τόνισε, η παραδοξολογία του ΣΥΡΙΖΑ, ότι έχει ισχυρή δύναμη στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά όχι και στους κοινωνικούς χώρους.

Ο κ. Σκουρλέτης στη συνέντευξη τύπου άσκησε δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση για όλα τα θέματα. Το οικονομικό, το προσφυγικό, τη ΔΕΗ και τόνισε πως “Η Κυβέρνηση δεν είναι νέα στη λογική και στις αντιλήψεις και προσπαθεί να φέρει τη χώρα στα επίπεδα πριν το 2010, με πολιτικές που έφεραν σκάνδαλα και χρεοκοπία στη χώρα”.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο Νόμο Περί Ευθύνης Υπουργών καθώς και στη διάταξη που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης να απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής Πόθεν Έσχες.

Για τη ΔΕΗ ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν γίνεται να προχωρούν διαδικασίες χωρίς σχέδιο για την επόμενη μέρα.

Δείτε βίντεο με αποσπάσματα από τη συνέντευξη τύπου του κ. Σκουρλέτη στο ΕΚΑ

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Donnerstag, 21. November 2019