Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για τη Μάχη στα Τρίκορφα (+ph)

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 18:53

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα διεξήχθησαν το πρωί της Κυριακής 26/06 οι επετειακές εκδηλώσεις στη μνήμη των πεσόντων της «Μάχης των Τρικόρφων» της 23ης Ιουνίου 1825. Στη διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών πραγματοποιήθηκε στα Τρικόρφα Μνημόσυνο για τους πεσόντες της μάχης των Τρικόρφων. Ομιλητής στην επετειακή εκδήλωση ήταν ο κ. Δημήτρης Καραμήτζος, ενώ απαγγελία ποιημάτων πραγματοποίησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας κ. Παύλος Κλάδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, η Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδια σε θέματα Πολιτισμού κα Ελένη Καρούντζου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κα Γεωργία Παναγοπούλου και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Μεσσήνης κ. Γεώργιος Δαβίλλας.



Παρόντες επίσης οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Σπηλιόπουλος και Δημήτριος Κοσκινάς, ο Πρόεδρος της Σιλίμνας κ. Γιαννίκος, απόγονοι του Παπατσώνη από την Καλαμάτα, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του κόμματος κ. Γεώργιος Φαράντος, καθώς και η στρατιωτική ηγεσία της Αρκαδίας.