Με μεγάλη επιτυχία ο «Γάμος α’λα Ελληνικά» στο Ναύπλιο!

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 09:19

Το WeddingDate.gr διοργάνωσε την Κυριακή 27 Μαΐου στην πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο με μεγάλη επιτυχία την έκθεση για το γάμο και την βάπτιση «Γάμος αλά Ελληνικά 2018» με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα δρώμενα σχετικά με το γάμο και τη βάπτιση, να έρθουν σε επικοινωνία με τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής και να διασκεδάσουν ως αργά το βράδυ. Να βρουν λύσεις, πρωτότυπες ιδέες, προτάσεις και προσφορές για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους. Τον γάμο τους…Ιδιαίτερο ενθουσιασμό προκάλεσε στο κοινό η αναβίωση εθίμων του γάμου από το «Χορευτικό Σύλλογο Αργολίδος» και τον «Σύλλογο Ελληνική Παράδοση Άργους». Η παρουσίαση εντυπωσιακών νυφικών και αμπιγιέ φορεμάτων συνοδευόμενα από υπέροχα νυφικά χτενίσματα και λαμπερά μακιγιάζ έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ακόμη οι γαμήλιες χορογραφίες της Σχολής Χορού «Bailando» ήταν εντυπωσιακές, ενώ τη βραδιά έκλεισε το μουσικό σχήμα «Τρεις & Μία και το βιολί τους» και ακολούθησε ένα πάρτι από τους χορευτές του Βailando και τους επισκέπτες.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι επιχειρήσεις: Capitol, Papailiou, Φωτοσύνθεση φωτογραφείο, Αλεξάνδρου γή, Ζήσε τη στιγμή, Il fonto, Sound & Light, Special Effects, Fotonio dna events and more, Sweet Cookies, Ορφανός Ζαχαροπλαστείο, Νεραϊδόσκονη, il mondo, Καίτη hair salon, Σχεδιάγραμμα, Κομμωτήριο Κωνσταντίνα, Οίκος Νυφικών Ευαγγελίου, Χρήστος Κωστάκης Wedding Carriages.

Χορηγοί : Ελληνική Παράδοση, Χορευτικός Σύλλογος Αργολίδος , Bailando latin dance studio, Τρεις και Μία και το βιολί τους , 3 Sixty, Hotel Grande Bretagne

Χορηγοί Επικοινωνίας : Sfera fm 94.4, Must fm 97.0 , Ηχώ fm 98.1 και η εφημερίδα Αργολική Ανάπτυξη.

Η ομάδα του Wedding Date θέλει να ευχαριστήσει όλες τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έκθεση, τους χορηγούς καθώς και όλο το κόσμο που στήριξε και φέτος αυτή μας την προσπάθεια. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την νέα χρονιά!!!