Με τεστ κορωνοϊού και εργομετρικά ξεκινάει δουλειά ο Παναρκαδικός

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 18:00
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Η κινητικότητα στις τάξεις του Παναρκαδικού το Σαββατοκύριακο 27-28/02, ήταν έντονη καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για την έναρξη της προετοιμασίας εν’ όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που συνθηκών επιτρέποντος έχει προγραμματιστεί για τις 28 Μαρτίου 2021.

Το Σάββατο 27/02 οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και τα μέλη της ομάδας πραγματοποίησαν διαγνωστικά τεστ κορωνοϊου όπως προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τις ομάδες που ξεκινούν προπονήσεις.Το μεσημέρι της Κυριακής 28/02 οι παίκτες του Παναρκαδικού συμμετείχαν σε εργομετρικά τεστ με σκοπό το προπονητικό τιμ να διαπιστώσει την φυσική και σωματική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες αγωνιστικής απραξίας.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Ζητούμενο με την έναρξη της προετοιμασίας είναι η αποφυγή τραυματισμών των παικτών και η ομαλή μετάβαση από την αγωνιστική αποχή, στην πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα μπαίνει σε προπονητικούς ρυθμούς από αύριο Δευτέρα (01/03), με την σταδιακή επιστροφή στις υποχρεώσεις της ομάδας του ρόστερ των «πρασίνων».