Με την έγκριση εναρμόνισης του καταστατικού διεξήχθη η τακτική ΓΣ του Παναρκαδικού

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 00:44

Το βράδυ της Παρασκευής (25/06) πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού ΑΟ στον υπαίθριο χώρο μπροστά από τα γραφεία του γηπέδου. Μια Γενική Συνέλευση η οποία διεξήχθη κανονικά με τα όποια παρευρισκόμενα μέλη.

Βασικά θέματα αποτέλεσαν αρχικά η έγκριση της τροποποίησης του καταστατικού του συλλόγου με συγκεκριμένα άρθρα που υποχρεώνονται οι σύλλογοι να πράξουν, βάσει εντολής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Μια τροποποίηση που εγκρίθηκε. Το δεύτερο θέμα συζήτησης αποτέλεσε η ενημέρωση των μελών για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό από τη διοίκηση για τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου θητείας. Ένας διοικητικός και οικονομικός απολογισμός που βάσει των νέων τροποποιημένων άρθρων πλέον εγκρίνεται από τα διοικητικά συμβούλια και όχι από τις Γενικές Συνελεύσεις.Στη διάρκειας της συγκεκριμένης Γενικής Συνέλευσης, εκφράστηκαν οι προβληματισμοί και οι προθέσεις της διοίκησης για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Τονίστηκε από τα μέλη της διοίκησης ότι η παρουσία στην ομάδα ανθρώπων που έχουν τη διάθεση να συνεισφέρουν στο σύλλογο με τις γνώσεις τους και τις υπηρεσίες του είναι πολύ σημαντική.

Τέλος έγινε αναφορά στη νέα τάξη πραγμάτων της νέας Γ’ Εθνικής κατηγορίας που και από αγωνιστικής πλευράς θα είναι σαφώς πιο ανταγωνιστική, αλλά και οι υποχρεώσεις των ομάδων σε οικονομικής φύσεως ζητήματα και υποχρεώσεις θα είναι μεγαλύτερες.

Τέλος ο κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος έθεσε την παραίτηση του από το πόστο του Γενικού Αρχηγού του συλλόγου για προσωπικούς λόγους, τονίζοντας ωστόσο ότι παραμένει στη διάθεση του συλλόγου μέσα από το διοικητικό συμβούλιο, των «πρασίνων».