Μεγάλες κολυμβητικές διοργανώσεις σε Τρίπολη και Άστρος!

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 15:04
ΦΩΤΟ: KOE.ORG.GR

Στην Αρκαδική πρωτεύουσα και το κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, αναμένεται να διοργανωθεί το τριήμερο 18-20 Σεπτεμβρίου 2020 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Masters, προσελκύοντας σημαντικό αριθμό αθλητών/τριών στην ευρύτερη περιοχή.

Την ίδια ώρα στις 12-13 Σεπτεμβρίου στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας αναμένεται να διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας (OPEN WATER), για όλες τις κατηγορίες, καθώς και για την κατηγορία masters! Αυτό σημαίνει πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου εκείνο το διάστημα στην Αρκαδική παραλιακή κωμόπολη!Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με αποφάσεις που έχουν σχέση με την διοργάνωση Πανελλήνιων πρωταθλημάτων σε OPEN WATER και Κολύμβηση, προχώρησε το Δ.Σ της ΚΟΕ, κατά τη χτεσινή του (29/7) συνεδρίαση).

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του αυτές:

* Στο Καρπενήσι, με τη συνεργασία του Δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας, θα διεξαχθεί (29-30 Αυγούστου), το πρωτάθλημα κολύμβησης των συλλόγων που προετοιμάζονται σε θάλασσα.

* Στο Άστρος Κυνουρίας, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο βόρειας Κυνουρίας, θα διεξαχθεί (12-13 Σεπτεμβρίου) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα OPEN WATER (όλες οι κατηγορίες) και το αντίστοιχο των Masters.

* Στην Τρίπολη, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρίπολης και τον ΚΟΑ Τρίπαλης, θα διεξαχθεί (18-20 Σεπτεμβρίου) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters».