Μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία στο δρόμο Καστρί-Άγιος Πέτρος – Αναζητείται λύση (vid,ph)

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 20:57

Αυτοψία Γιαννακούρα- μηχανικών της Περιφέρειας Πελοποννήσου μαζί με τον Πρόεδρο του χωριού και κατοίκους το απόγευμα της Δευτέρας

Μεγάλες ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών- ο επονομαζόμενος “Φοίβος” στην περιοχή της Κυνουρίας.Ο δρόμος Καστρί-Άγιος Πέτρος έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, αφού σε μεγάλο τμήμα του δρόμου έχουν σημειωθεί καθιζήσεις και έχει υποχωρήσει το οδόστρωμα με αποτέλεσμα η πρόσβαση των οχημάτων να είναι απαγορευτική.

Ήδη ο δρόμος έχει κλείσει για τα οχήματα και ζητείται από τους οδηγούς να φθάνουν στον Άγιο Πέτρο από άλλον δρόμο, μέχρι να αποκατασταθεί η μεγάλη ζημιά που έχει προκληθεί.

Το απόγευμα της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου βρέθηκε στην περιοχή, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη για τις ζημιές από την κακοκαιρία, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας μαζί με τους μηχανικούς Κώστα Πανουκλιά και Ηλία Πανταζόπουλο, για να δουν από κοντά τι έχει συμβεί και να αναζητήσουν την καλύτερη δυνατή λύση για τους κατοίκους.

Μαζί τους ήταν και ο Πρόεδρος του χωριού κ.Κόκκοτας καθώς και κάτοικοι που αναφέρθηκαν στο πρόβλημα που προκλήθηκε.

Μετά την αυτοψία στο δρόμο ο κ.Γιαννακούρας και οι μηχανικοί μετέβησαν και στα Βούρβουρα για να δουν και εκεί τι πρόβλημα έχει προκληθεί ώστε να δουν πώς θα αποκαταστηθεί και σε αυτήν την περίπτωση η ζημιά, μήπως δοθεί ο δρόμος για να έχει πρόσβαση και ο Άγιος Πέτρος από τα Βούρβουρα.

Προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί τι λύση θα δοθεί, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες, ώστε να ξεκινήσουν καιρού επιτρέποντος οι εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Montag, 28. Januar 2019