Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη συνάντηση των Φαλάνθιων στην Τρίπολη (ph)

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 10:53

Ραντεβού το Καλοκαίρι με ένα ακόμα Φαλανθιώτικο αντάμωμα και το 2021 με ένα Πανφαλανθιώτικο αντάμωμα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρώτη συνάντηση των Φαλάνθιων που διαμένουν στην Τρίπολη. Μία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «ΟΑΣΗ», το Σάββατο 25 Ιανουαρίου.Μία συνάντηση –γλέντι στο οποίο συμμετείχαν 330 άτομα . Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης,  οι αντιδήμαρχοι Τρίπολης Ελένη Καρούντζου (Ροεινό), Αλέκος Κανελλόπουλος (Πιάνα), Γιώργος Λαγός, ο πρώην Δήμαρχος Φαλάνθου Κώστας Ψυχάρης (Χρυσοβίτσι) και όλοι μίλησαν με καλά λόγια για την πρωτοβουλία που πάρθηκε να γίνει η πρώτη αυτή συνάντηση.

Στη διάρκεια της συνάντησης η Αντιδήμαρχος Ελένη Καρούντζου, στην ομιλία της εκ μέρους όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων της ΔΕ Φαλάνθου, μετά τις ευχαριστίες της στους παρόντες για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα που έγινε, τόνισε πως ο Φάλανθος θα πρέπει να αποτελεί μία ενιαία οντότητα, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει κάθε πρόβλημα που ανακύπτει αλλά και κάθε πρόκληση για ανάπτυξη. Άλλωστε η περιοχή διαθέτει πολλά ιστορικά σημεία, όπως το Λιμποβίσι, και θα πρέπει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις εκδηλώσεις του 2021.

Και αφού το εγχείρημα είχε επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση αποφασίστηκε να δοθεί συνέχεια και το επόμενο ραντεβού ορίστηκε για το Καλοκαίρι του 2020 με ένα Φαλάνθιο αντάμωμα, και το 2021 με ένα ακόμα μεγαλύτερο, Πανφαλάνθιο αυτή τη φορά αντάμωμα.

Δείτε κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρώτη συνάντηση των Φαλάνθιων στην Τρίπολη.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Dienstag, 28. Januar 2020