Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Δρομέα επί του Ακάδημου!

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016 19:56

Ρεπορτάζ: Φώτης Αλεξόπουλος

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια για την Α’ τοπική κατηγορία το Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής. Σ’ αυτήν λοιπόν περιλαμβανόταν και το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στην ομάδα του Ακάδημου και τον Σύλλογο Δρομέων στο κλειστό γυμναστήριο της Τέντας το βράδυ της Κυριακής.Ένα ντέρμπι που για πολλούς περιλαμβάνεται στα ντέρμπι εκείνα που θα ξεκαθαρίσουν ποια ομάδα θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Κατά συνέπεια το αγωνιστικό κίνητρο και από τις δύο ομάδες ήταν μεγάλο για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνας.

Στην πράξη η ομάδα της Αρκαδίας για ακόμη μια φορά έπιασε μια εξαιρετική εμφάνιση και κατάκτησε ακόμη μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 45-62, ισοφαρίζοντας τη διαφορά των 17 πόντων με την οποία είχε ηττηθεί στο ματς του πρώτου γύρου στην Τρίπολη (44-61).

Για την ακρίβεια, η ομάδα της Τρίπολης έπιασε μια ακόμη φοβερή απόδοση στον αμυντικό τομέα με αποτέλεσμα να περιορίσει την ομάδα του Ακάδημου μόλις στους 45 πόντους στο ματς. Αυτό ήταν και το «κλειδί» για την τελική έκβαση του παιχνιδιού!

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό Τέντας Καλαμάτας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κυριακόπουλος, Μαγκαφάς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-8 (Α’), 23-25 (Β’), 36-45 (Γ’), 45-62 (Δ’).

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ (Ροζακέας): Μπόμπολης, Λουρμπεας 7, Λαμπρόπουλος 3, Αλοίμονος 9, Γιαννακόπουλος 1, Σουλιώτης, Σπαντιδέας 9(2), Σκοπέτος 9(2), Κουτίβας 7, Παπαδόπουλος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ (Μπαλής): Μαρκόπουλος 5, Κούγιας, Καλούλης 13, Δελής 14, Σωτηρόπουλος 2, Παπακώστας 1, Μπαλής 10(1), Κοσκινάς 2, Μπουρής 15(3), Μικελής, Κουτσούγερας.