Μεγάλο διπλό πέτυχε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Αρκαδικού

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013 07:07
Μεγάλο διπλό έκανε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Αρκαδικού στον Πύργο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των play off επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 3-2σετ (26-24, 25-22, 17-25,  21-25,  15-9).

 
Η νίκη αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία αφού τα κορίτσια του αρκαδικού κατάφεραν να ξεπεράσουν το σοκ του τραυματισμού στο γόνατο της έμπειρης Νικητοπούλου στο πρώτο σετ. Από την άλλη τα κορίτσια της Πεντεφούντη ήταν υποχρεωμένα να ξεπεράσουν την ήττα στην Μεγαλόπολη σε ένα  δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι εκ των φαβορί για την άνοδο στο Εθνικό Περιφερειακό πρωτάθλημα γυναικών.
 
Ο Αρκαδικός με όπλα του το σερβίς από τις Κοζιώκα και Δαβάρα  την πολύ καλή παρουσία των  Ρεβέκκα και Μπέτυς Αργυροπούλου σε άμυνα και επίθεση την σιγουριά της Πεντεφούντη και την ωριμότητα της πασαδόρου Παπαηλίου  κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 σετ δείχνοντας από την αρχή για το ποιος έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι.
 
Στο τρίτο σετ επήλθε η χαλάρωση για την ομάδα της Τρίπολης το οποίο το έχασε σχετικά εύκολα. Στο τέταρτο σετ  η ομάδα του Πύργου ανέβηκε ψυχολογικά αλλά και αγωνιστικά με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι τα είκοσι Από εκεί και μετά κάποια λάθη στην πρώτη μπαλιά αλλά και λάθη συνεννόησης είχαν σαν αποτέλεσμα η ομάδα του Πύργου να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 2-2 σετ.
 
Στο τάι μπρέικ όμως η ομάδα του Αρκαδικού δεν ήταν διατεθειμένη να χαρίσει το παιχνίδι. Η Πεντεφούντη ήταν αυτή που έδωσε το σύνθημα με και δυο καρφιά κεραυνούς έδωσε το προβάδισμα στο ΣΕΦΑ για να την ακολουθήσουν  η Δαβάρα  από το κέντρο αλλά και τα άλλα κορίτσια που  έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό κερδίζοντας το παιχνίδι και αφιερώνοντας την νίκη αυτή στην τραυματισμένη συμπαίκτριά τους  αλλά και τους πιστούς   φίλους της ομάδας που την ακολουθούν σε όλα τα παιχνίδια.
 
Το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Αρκαδικού  είναι στις 7 Απριλίου όπου θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη την ομάδα της Ζακύνθου.   
 
Αρκαδικός: (Πεντεφούντη) 1Αργυροπούλου Ρ., 4 Δαβάρα ,  5 Νικητοπούλου,  7 Αργυροπούλου Μπ,  2 Πεντεφούντη,  10 Παπαηλίου,  1 1Κοζιώκα,  12 Παπαγιάννη, 3  Παινέση
 
Πίσσαλις: 2Λιαροπούλου,  1 Μαστοροπούλου Ε,  6 Μαστοροπούλου Μ,  9 Τσιασούση,  5 Λιαροπούλου Θ,  14 Κοτσώρη,  11 Παρασκευοπούλου, 7 Βάγια ,  3 Μέμμου,  18 Κουρή,  15 Μικέλη,  16 Βαρελά