Μεγαλόπολη: Άκρως επιτυχημένη η διοργάνωση “Run The Theater 2017” (vids)

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017 17:44

O Δήμος Μεγαλόπολης διοργάνωσε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, τον «Αγώνα Δρόμου Μεγαλόπολης – Run The Theatre 2017»

Η εκδήλωση  έγινε με απόλυτη  επιτυχία αφού είχαμε πάνω από  800 συμμετοχές στους 2 αγώνες των 5 και των 2,5 χιλιομέτρων ! Η κεντρική πλατεία, το Αρχαίο Θέατρο και οι δρόμοι της Μεγαλόπολης στην κυριολεξία γέμισαν με χαρούμενα πρόσωπα, μικρούς και μεγάλους που έτρεξαν στους 2 αγώνες. Είδαμε γονείς με τα παιδιά τους , ακόμα και με τα καρότσια τους, να συμμετέχουν και να τερματίζουν όλοι με το πιο μεγάλο χαμόγελο!Από πλευράς διοργάνωσης η εταιρία StreetRun κατάφερε να κάνει έναν άψογο αγώνα , στην πραγματικότητα μεταμόρφωσε την πλατεία της πόλης σε αγωνιστικό στίβο.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης τόλμησε να διοργανώσει αυτόν τον αγώνα και η μεγάλη επιτυχία που είχε βάζει τις βάσεις να γίνει πλέον θεσμός.

Πολλά συγχαρητήρια σε όσους σχεδίασαν και διοργάνωσαν τον αγώνα, στους εθελοντές και σε όσους βοήθησαν , στους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια, κυρίως όμως πολλά μπράβο σε όσους συμμετείχαν στους 2 αγώνες!

Αγώνας 5 χλμ.

Αγώνας 2,5 χλμ.

Δηλώσεις και απονομές

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr