Το μέλλον του Αστέρα υπέγραψε με την ανδρική ομάδα!

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016 12:42

Επιμέλεια: Φώτης Αλεξόπουλος

Το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές του και φυσικά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των μικρότερων ηλικιακών τμημάτων του είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια όχι μόνο από τη βαρύτητα και την οργάνωση των ακαδημιών του, αλλά και από την εμπιστοσύνη που δείχνει κατά καιρούς σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι παίρνουν χρόνο συμμετοχής και θέση στη μεγάλη ομάδα!Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης σε μια «εντυπωσιακή» κίνηση την Τρίτη ανακοίνωσε τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του συλλόγου, οι οποίοι υπέγραψαν το επαγγελματικό τους συμβόλαιο με την ανδρική ομάδα! Ένα πολύ μεγάλο και αποφασιστικό βήμα γι’ αυτά τα παιδιά στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους καριέρας. Σε κάθε περίπτωση η συνέχεια από εδώ και στο εξής εξαρτάται από τους ίδιους και στο κατά πόσο θα δουλεύουν σκληρά για να εξελιχθούν! Σε κάθε περίπτωση όμως η ΠΑΕ Αστέρας τους εμπιστεύτηκε ύστερα από πολύ καλή αγωνιστική παρουσία τα τελευταία χρόνια στις μικρές ηλικιακά ομάδες του συλλόγου, εντάσσοντάς τους στη μεγάλη ομάδα!

Αναλυτικότερα λοιπόν η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες μας, οι οποίοι υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Οι Γιώργος Μακροστέργιος, Χάρης Νάτσης, Γεράσιμος Παπαγγελής και Γιάννης Τσιώλης υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ και κατάφεραν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Οι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά των ακαδημιών, εκπροσωπούν το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας, ενώ αποτελούν το πιο δυνατό παράδειγμα του επενδυτικού πλάνου που εδώ και χρόνια αναπτύσσει η ΠΑΕ στο κομμάτι των ακαδημιών.
Η διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ εύχεται καλή δύναμη, σκληρή δουλειά και καλή αρχή στα νέα μέλη της πρώτης ομάδας».

Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τη μεγάλη ομάδα του Αστέρα έχουν αναλυτικά ως εξής:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΟΣΤΕΡΓΙΟΣ
Ημερομηνία γέννησης: 1 Μαρτίου 1997
Αριθμός φανέλας: 62
Θέση: Αμυντικός
Τόπος καταγωγής: Καρδίτσα

ΧΑΡΗΣ ΝΑΤΣΗΣ
Ημερομηνία γέννησης: 18 Ιουνίου 1998
Αριθμός φανέλας: 32
Θέση: Αμυντικός μέσος
Τόπος καταγωγής: Κεφαλλονιά

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ
Ημερομηνία γέννησης: 24 Ιουνίου 1997
Αριθμός φανέλας: 97
Θέση: Αριστερό μπακ
Τόπος καταγωγής: Λεβίδι Αρκαδίας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ
Ημερομηνία γέννησης: 4 Ιουνίου 1998
Αριθμός φανέλας: 14
Θέση: Επιθετικός μέσος
Τόπος καταγωγής: Λεβίδι Αρκαδίας

Σε συγχαρητήρια επιστολή του, ο «Ορχομενός» Λεβιδίου αναφέρει τα εξής:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
«ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ»
ΛΕΒΙΔΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΛΕΒΙΔΙ 06/07/2016
Αριθμ. Πρωτ:19

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου Σωματικής Αγωγής «ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ» εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στα δυο νέα δικά μας παιδιά ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΩΛΗ και ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Συγχαρητήρια στην Π.Α.Ε Αστέρας Τρίπολης για τις επιλογές της.

Καλή τύχη σε όλα τα παιδιά και πάνω απ’ όλα χωρίς τραυματισμούς.