Μετατίθεται η τελευταία αγωνιστική της Α2

Παρασκευή, 4 Μάιος 2018 13:38
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORT IMAGES

Ενώ η ΕΟΚ είχε ανακοινώσει όχι μόνο το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της φετινής Α2, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο (5/5), αλλά και το πρόγραμμα των αγώνων play off και play out, τελικά ήρθαν τα πάνω κάτω.

Η τελευταία αγωνιστική της Α2 αναβάλλεται για το Σάββατο (5/5) και μετατίθεται για μία εβδομάδα αργότερα, το επόμενο Σάββατο (12/5). Τότε, λοιπόν, θα αντιμετωπίσει ο Αρκαδικός τον Ηρακλή εκτός έδρας. Όσο για τα play off και τα play out, στα οποία συμμετέχει και ο Αρκαδικός, που ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 12 Μαΐου, μετατίθενται κι εκείνα για μία εβδομάδα αργότερα.

Αυτή η αναστάτωση συμβαίνει, διότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΚΕΔ αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα της Καστοριάς με την Καρδίτσα, ορίζοντας τη διεξαγωγή του για τις 9 Μαΐου. Στον αγώνα στις 16/12/2017 η Καστοριά είχε επικρατήσει με 67-66, χάρη σε γκολ-φάουλ στο τέλος.

Οι Θεσσαλοί είχαν καταθέσει ένσταση από τις 18/12/2017, αμφισβητώντας την εγκυρότητα γιατί κατοκυρώθηκε επειδή είχε κουνηθεί το διχτάκι και η απόφαση επανάληψης του αγώνα βγήκε πέντε μήνες μετά! Απίστευτο!

Έτσι, λοιπόν, δημιουργείται αυτή η αναστάτωση και η οπολία ασφαλώς και επηρεάζει τις ομάδες που είχαν κλείσει εισιτήρια, ξενοδοχεία και τώρα πρέπει να διαφοροποιήσουν το πρόγραμμά τους. Ανάμεσά τους και ο Αρκαδικός…