Μιχ. Βερβαινιώτης στη ΔΡΤ 91,5: «Αν βοηθήσουν και οι σύλλογοι μπορούμε να αναδείξουμε νέα ταλέντα» (ήχος)

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017 22:55

Ρεπορτάζ: Φώτης ΑλεξόπουλοςΣτην εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και τον Φώτη Αλεξόπουλο, μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ενωσιακός προπονητής των κλιμακίων, καθώς και ο τεχνικός του Σπαρτιατικού ΓΣ, Μιχάλης Βερβαινιώτης. Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, η οποία εστιάστηκε στην αγωνιστική δράση των κλιμακίων παίδων και κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Παράλληλα ο κ. Βερβαινιώτης αναφέρθηκε στη σημερινή «φουρνιά» νεαρών αθλητών και αθλητριών και στο βαθμό που μπορεί να μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.
Αναφορά έγινε επίσης στα βασικά εμπόδια με τα οποία ίσως δεν μπορούν να επιτρέπεται αναδειχθούν περισσότερα ταλέντα στην περιοχή μας, αλλά και στη σημασία οι νεαροί αθλητές να μπορούν να έχουν χρόνο συμμετοχής και ρόλους στις ανδρικές ομάδες των συλλόγων που ανήκουν.

Τέλος, ο κόουτς Μιχάλης Βερβαινιώτης μίλησε τόσο για την ομάδα του Σπαρτιατικού της οποίας είναι προπονητής και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και στην δική του εκτίμηση για το φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην αθλητική εκπομπή «Κόντρα Επίθεση» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, μπορείτε να ακούσετε παρακάτω: