Μιχόπουλος σε Χριστογιαννόπουλο: “Όσο και αν προσπαθείτε να δημιουργείτε εντάσεις, εμείς δεν θα σας ακολουθήσουμε”

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 12:02

Ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “ΝΕΑ ΑΡΧΗ”, Κωνσταντίνος Μιχόπουλος, επανέρχεται με νέα ανακοίνωση – απάντηση αυτή τη φορά- προς τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Αθανάσιο Χριστογιαννόπουλο, αναφορικά με το θέμα ενημέρωσης των δημοτών για τις προτάσεις και θέσεις της παράταξης του στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά αναφέρει:“Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την απάντηση του κ. Χριστογιαννόπουλου στην ανακοίνωση της παράταξης μας, με την οποία ενημερώναμε τους συμπολίτες μας για τις προτάσεις που καταθέσαμε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου.

Γνωρίζουμε πολύ καλά  ότι η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα, κυρίως οι νέοι της περιοχής μας που δεν βρίσκουν δουλειά, καθώς επίσης και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που τα φέρνουν  δύσκολα πέρα.

Ιδίως σε αυτή την δύσκολη περίοδο, έχουμε την ηθική υποχρέωση απέναντι στους δημότες να τους πληροφορούμε για τις θέσεις, τις προτάσεις και τι ακριβώς ψηφίζουμε στο συμβούλιο, γιατί μέχρι σήμερα επικρατεί μεγάλη παραπληροφόρηση.

Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι πριν βγάλουμε κάποιο δελτίο τύπου , πρέπει να ρωτάμε τον κ. Χριστογιαννόπουλο αν συμφωνεί και αν βρίσκει κάποιο λόγο.

Για το ποιος πυροδοτεί το κλίμα, ποιος βλέπει αόρατους εχθρούς αλλά και ποιος ψάχνει άλλοθι και δικαιολογίες για εσωτερική κατανάλωση αλλά και να καλύψει τα δικά του λάθη και παραλείψεις, δεν θα έπρεπε να ρωτάτε κ. Χριστογιαννόπουλε, αυτό είναι αποκλειστικά δικό σας προνόμιο !!

Όσο και αν προσπαθείτε να δημιουργείτε εντάσεις, εμείς δεν θα σας ακολουθήσουμε, γιατί έχουμε ένα και μοναδικό στόχο, το καλό του τόπου μας και όχι της παράταξης μας.

Ελπίζουμε να το αντιληφθείτε και εσείς κάποια στιγμή, όσο υπάρχει ακόμα χρόνος.

Όπως περιμένουμε επιτέλους κάποια στιγμή να καταλάβετε , ότι για να υπάρχει μέλλον για την περιοχή μας , πρέπει να έχουμε ενωμένες τις δυνάμεις μας και όχι να γινόμαστε σύμμαχοι αυτών που θέλουν να είμαστε διαιρεμένοι για να κερδίζουν αυτοί σε βάρος της Μεγαλόπολης.”