Μίλτος Λύτρας για εκλογές: «Θα είμαστε θεματοφύλακες της νέας σελίδας για τον τόπο μας»

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 14:24

Το μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου Γορτυνίας με το συνδυασμό «Γορτυνία μπορούμε», Μιλτιάδη Λύτρα:

«Ο Γορτυνιακός Λαός με σοφία έκανε την επιλογή του. Με την ψήφο σας αναγνωρίσατε τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα που δώσαμε με πενιχρά μέσα. Η ανεξάρτητη πρόταση μας αξιολογήθηκε ως σημαντική και χρήσιμη. Κερδίσαμε θέση στην καρδιά σας ως ένα διάφανο, ανεξάρτητο και μαχητικό Γορτυνιακο κίνημα χωρίς εξαρτήσεις και στηρίξεις από κόμματα.Είμαστε πλέον η τρίτη δύναμη στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν θα σας απογοητεύσουμε. Η δύναμη που μας εκχωρήσατε θα αξιοποιηθεί μόνο για το καλό του τόπου μας.

Στο Β’ Γύρο καλώ τους ψηφοφόρους μας να πράξουν ελεύθερα κατά συνείδηση. Κάναμε το καθήκον μας. Συνεχίζουμε τον όμορφο αγώνα μας. Ο τόπος μας χρειάζεται τη δημιουργική μας παρέμβαση. Το 2023 θα παρουσιάσουμε ακόμα πιο δυνατή πρόταση. Είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε με το δημιουργικό μας έργο τα επόμενα 4 έτη να πείσουμε το λαο της Γορτυνίας πως Αξίζουμε την ευκαιρία να διοικήσουμε.

Είμαι προσωπικά ευγνώμων σε όλους τους ψηφοφόρους μας κι ευχαριστώ ιδιαίτερα και όσους δεν μας ψήφισαν για τα καλά τους λόγια. Αναγνωρίζω το μέγεθος της ευθύνης που μας αναλογεί πλέον κι εύχομαι η νέα διοίκηση στο Δήμο Γορτυνίας να έχει νέα ανθρωποκεντρική νοοτροπία και να αποτλαξει τις πρακτικές του παρελθόντος. Προτείνω να δείξουμε όλοι μαζί αγάπη και σεβασμό για όλους.

Τέλος κάνω δημόσιο προσκλητήριο σε όλους τους δημιουργικούς ανθρώπους της Γορτυνίας να ενταχθούν στην ανεξάρτητη κίνηση μας από σήμερα. Ξεκινάμε δουλειά από σήμερα. Θα εργαστούμε για να δώσουμε λύσεις και θα αντιταχθούμε σε κάθε αλαζονική συμπεριφορά.

Είμαι βαθύτατα συγκινημένος για την αγάπη σας. Εύχομαι με την ψήφο σας να σηματοδοτήσετε την αλλαγή νοοτροπιών και το μοντέλο διοίκησης του “ενός ανδρός”.

Η Γορτυνία χρειάζεται συνεργασία, συνεννόηση και σύμπνοια. Θα είμαστε θεματοφύλακες της νέας σελίδας για τον τόπο μας. Ανάπτυξη και ευημερία για όλους. Όχι στην αλαζονεία της εξουσίας. Η Γορτυνία μας είναι ιδέα και θα την υπηρετήσουμε.-

Σας ευχαριστώ

Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας
ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»