Μήνυμα Παναγιώτη Νίκα ενόψει των επαναληπτικών εκλογών

Πέμπτη, 30 Μάιος 2019 17:48

Ανακοίνωση προς τους ψηφοφόρους της Πελοποννήσου εξέδωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας εν’ όψει των επαναληπτικών Περιφερειακών εκλογών. Το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ανακοίνωσης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με τις εκλογές της Κυριακής ολοκληρώνεται ο αγώνας μας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη διαφάνεια, την αντιμετώπιση του λαϊκισμού, της οικογενειοκρατίας και της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος.

Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, μετά από 9 χρόνια διοίκησης, διαχείρισης 2 ΕΣΠΑ και εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, δεν αφήνει τίποτε σημαντικό πίσω του, συνδεδεμένο με τη μακρόχρονη παρουσία του, παρά μόνο τις χειρότερες πρακτικές της κεντρικής πολιτικής σκηνής, την οποία και υπηρέτησε για πολλά χρόνια.

Την Κυριακή ψηφίζουμε αυτοδιοικητικά, ψηφίζουμε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αξιολογούμε την πορεία και τη συμπεριφορά του καθενός μας στο δημόσιο βίο, προκρίνουμε τη μετριοπάθεια, τη φερεγγυότητα, το σεβασμό στις ιδέες όλων μας, την πραγματική διάθεση για συνεργασία και την παραγωγή έργου.

Εμπιστευόμαστε τους πολίτες και την κρίση τους.

Θα τιμήσουμε αυτή την εμπιστοσύνη!».