Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η Λαϊκή Ενότητα Αρκαδίας κατά ΑΑΔΕ, ΟΠΕΚΕΠΕ και τραπεζών (+ph, vd)

Πέμπτη, 8 Νοέμβριος 2018 17:08
ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Το πρωί της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου 2018 αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητα Αρκαδίας βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο στην Τρίπολη και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά προς τον εισαγγελέα του Πρωτοδικείου Τρίπολης σε μια συνέχεια των ανάλογων πρωτοβουλιών που έχουν κάνει οι αντίστοιχες Νομαρχιακές Επιτροπές το προηγούμενο διάστημα ανά την Ελλάδα.

ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε με αφορμή την ενέργεια από την πλευρά των αρμόδιων υπηρεσιών τόσο της ΑΑΔΕ, όσο και του ΟΠΕΚΕΠΕ και τραπεζών με αφορμή τις παρακρατήσεις από τις κοινοτικές ενισχύσεις, γνωστές ως επιδοτήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων.

ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Περιφερειακού Συμβούλου Πελοποννήσου και μέλους της Λαϊκής Ενότητας κ. Σαράντου Αλεξανδρή στην κάμερα της ΔΡΤ, χαρακτήρισε αυτές τις ενέργειες ως απαράδεκτες και στηριζόμενες σε ζητήματα τα οποία νομικά είναι κατοχυρωμένα και δεν επιτρέπεται να παρακρατούνται ή να κατάσχονται οι επιδοτήσεις.

ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Συνεχίζοντας ο κ. Αλεξανδρής πρόσθεσε ότι αυτό που πρέπει να κάνει η Κυβέρνηση και οι αρμόδιες υπηρεσίες τη δεδομένη στιγμή, είναι να μην παρακρατηθούν οι ενισχύσεις, να δοθούν εξ’ ολοκλήρου στους αγρότες και παράλληλα όπου υπάρχουν εκκρεμότητες θα μπορούν να γίνουν ανάλογες διορθωτικές κινήσεις.

Διαβάστε ολόκληρη τη μηνυτήρια αναφορά της ΛΑ.Ε Αρκαδίας 

Ακούστε τι δήλωσε (την Παρασκευή 09/11) ο κ.Αλεξανδρής στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, για την μηνυτήρια αναφορά: