Μητροπολίτης Αλέξανδρος: “Δεν έχουμε λεφτά, αλλά έχουμε την αγάπη των συμπολιτών μας” (video)

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 18:33

Για ακόμα μια χρονιά το φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας «το καλάθι του πτωχού αδελφού» συγκέντρωσε και προσέφερε τρόφιμα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Το «καλάθι του πτωχού αδελφού» στεγάζεται πλέον σε νέο χώρο, σε κτίριο στην πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου (Ανεξαρτησίας) στην Τρίπολη.Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κκ. Αλεξανδρος βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον χώρο, απ΄όπου και ευχαρίστησε όλους όσους προσέφεραν από το υστερημα τους, για να συγκεντρωθούν τα τρόφιμα που δόθηκαν στους εφημέριους των ενοριών και από εκεί θα καταλήξουν σε άπορες οικογένειες.

«Όλα όσα βλέπετε σήμερα εδώ, είναι προσφορά των συμπολιτών μας, γιατι εμείς δεν έχουμε λεφτά για να τα αγοράσουμε όλα αυτά, αλλά έχουμε την αγάπη των συνανθρώπων μας που τα προσέφεραν από το υστέρημα τους.Επιπλέον στην όλη προσπάθεια συμμετέχει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τα δέματα που μας στέλνει η «Αποστολη», καθώς και η Ιερά Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Όρους που μας στέλνει κοτόπουλα. Τους ευχαριστώ όλους. Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους ειρήνη και ευλογία από τον Κύριο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης.

Η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας μοίρασε τρόφιμα σε απορους