Μητσοτάκης: Και με αυτοδυναμία θα ζητήσω συνεργασία με άλλα κόμματα

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018 11:25

Ανανέωση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ. με δεκάδες νέους υποψηφίους βουλευτές οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, προανήγγειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι ακόμη και αν η Ν.Δ. επιτύχει αυτοδυναμία στις εκλογές, θα αναζητήσει συνεργασία με άλλα κόμματα.Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε ότι αν αποχωρήσει ο Πάνος Καμμένος από την κυβέρνηση, ο Αλέξης Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να παραιτηθεί, ή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Αν δεν συμβεί αυτό, συμπληρώνει, ο ίδιος είναι έτοιμος να υποβάλλει νέα πρόταση δυσπιστίας.

Ο κ. Μητσοτάκης εκτιμά ότι η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο και σημειώνει ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η ανακοίνωση υποψήφιων βουλευτών. Ακόμη, εκφράζει αισιοδοξία ότι σε τέσσερα χρόνια η Ελλάδα θα πατά γερά στα πόδια της, ενώ διαβεβαιώνει ότι ο ίδιος ξέρει καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση την οποία θα σχηματίσει μετά τις εκλογές, αλλά έχει μελετήσει και τις λύσεις.

Πηγή: aftodioikisi.gr