Μουνάφο: «Από τα καλύτερα παιχνίδια μας»

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 22:35
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φέτος έκανε ο Αστέρας Τρίπολης σύμφωνα με τον Χουάν Μουνάφο, κατακτώντας μια ακόμη σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός μέσος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι novasports, λέγοντας:

«Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα. Βρήκαμε ρυθμό γρήγορα μετά τη διακοπή, πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μετά από τη νίκη επί του Απόλλωνα έπρεπε να κερδίσουμε εδώ, να έχουν σημασία οι βαθμοί που κερδίσαμε έξω. Ξέραμε ότι είχαμε δύο παιχνίδια εντός τα οποία αν κερδίζαμε θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε μια μικρή διαφορά για την εξάδα.Σίγουρα μετά τη νίκη του Ατρόμητου η διαφορά μεταξύ μας είναι μικρή και πιστεύω ότι θα κριθεί στο τέλος αν θα μπούμε στην εξάδα, αλλά με τέτοια παιχνίδια πιστεύω ότι θα πάμε καλά.

Ο Παναιτωλικός είναι επίσης μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει με τη μπάλα κάτω. Εμείς βάλαμε ένα γκολ πολύ νωρίς, που είναι πολύ σημαντικό για να φύγει το άγχος. Θα χαρούμε αυτό το ωραίο παιχνίδι για 1-2 μέρες πριν παίξουμε για το Κύπελλο».