Ν.Γεωργανόπουλος στη ΔΡΤ 91,5: “Θα ήταν μηδενικό το έργο του κ.Τζιούμη, αν δεν έβρισκε χρηματοδοτημένα έργα προς δημοπράτηση” (ήχος)

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 19:05

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” με τον Δημήτρη Μανιατάκο και τον Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο δημοτικός σύμβουλος κ Νίκος Γεωργανόπουλος.

Αρχικά ο κ.Γεωργανόπουλος αναφέρθηκε στο πως παρέλαβε η Δημοτική Αρχή Παυλή τον Δήμο Τρίπολης και στο πως τον παρέδωσε στους επόμενους. “Είμαι πλήρως ευχαριστημένος που βλέπω πως τα έργα που είχαν ετοιμαστεί από εμάς, είναι ένα ποδαρικό για να ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή Τζιούμης. Αυτό είναι κάτι που εμείς δεν το βρήκαμε. Δεν βρήκαμε έτοιμα ενταγμένα έργα για να ξεκινήσουμε”, δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: “Θα ήταν μηδενικό το έργο του κ.Τζιούμη αν δεν έβρισκε από εμάς χρηματοδοτημένα έργα προς δημοπράτηση, κάτι που το αντιμετωπίσαμε εμείς”.Aκόμα μίλησε για μια σειρά έργων – που πρέπει να υλοποιηθούν – σε Δημοτικές Ενότητες, ενώ τόνισε, πως οι πολίτες σήμερα – που βλέπουν έργα να υλοποιούνται και ξέρουν ποια Δημοτική Αρχή τα είχε διασφαλίσει –  κατάλαβαν το λάθος που έκαναν στις προηγούμενες εκλογές.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: