Ν.Γιαννακόπουλος στη ΔΡΤ: “Ευτυχία που έχουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι αυτή την στιγμή” (ήχος)

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020 10:46

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Τετάρτης (01/04) ο πολιτικός μηχανικός – στέλεχος της ΝΔ κ.Νίκος Γιαννακόπουλος.

Ο κ.Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού και τις πολύπλευρες επιπτώσεις της σε όλους τους τομείς. «Η Πολιτεία έχει προσπαθήσει από την πρώτη στιγμή να ανταποκριθεί στα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Αυτή τη στιγμή πρέπει να σταθούμε στο θέμα της υγείας, Έγιναν σημαντικές ενέσεις στην προσπάθεια να το κρατήσουμε στα πόδια του. Αυτό ήταν το μεγάλο άγχος και γι αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε αυστηρά μέτρα από την πρώτη κιόλας στιγμή», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: «Τα χρόνια που πέρασαν ήταν χρόνια μνημονίου και κακώς μεν αλλά έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα. Δημιουργήθηκαν ελλείψεις στο σύστημα υγείας. Σήμερα επανασυστήνουμε ένα τραυματισμένο λοιπόν σύστημα υγείας».Στην συνέχεια αναφερόμενος στην αντίδραση της κυβέρνησης απέναντι σε όλο αυτό, τόνισε: «Θεωρώ ευτυχία που έχουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι αυτή την στιγμή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θεωρώ πως τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα»

Για τις απώλειες στον τομέα της οικονομίας και την αγωνία για την επόμενη ημέρα, δήλωσε: «Θα είναι δύσκολη η επόμενη μέρα. Υπάρχει ύφεση στους παγκόσμιους δείκτες. Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική για να μπορέσουμε να βγούμε δυνατοί για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Ακούστε την συνέντευξη: