Ν. Γιαννακόπουλος στη ΔΡΤ: «Θα μας εκπλήξουν ευχάριστα τα ποσοστά της ΝΔ» (ήχος)

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 11:15

Στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης μίλησε, την Πέμπτη το πρωί, ο Πολιτικός Μηχανικός-M.Sc και στέλεχος του τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΝΔ, Νίκος Γιαννακόπουλος, σχολιάζοντας την επικείμενη ψήφιση απόψε στη Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αρχικά, σχετικά με το αν θα είναι ή όχι υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας στις προσεχείς εκλογές, ο κ. Γιαννακόπουλος είπε ότι αφενός αυτό θα το αποφασίσει ο πρόεδρος του κόμματος, Κυρ. Μητσοτάκης και αφετέρου ότι η ΝΔ είχε προγραμματίσει να ανακοινώσει αρκετά ονόματα υποψηφίων, η διαδικασία όμως καθυστέρησε, λόγω των εξαιρετικά σημαντικών εξελίξεων με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Παράλληλα, είπε ότι ο ίδιος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους πολίτες και μιλά καθημερινά με τους Αρκάδες.Όσον αφορά την Συμφωνία των Πρεσπών, τόνισε ότι δεν θα πρέπει “να δώσουμε άλλοθι στον Καμμένο να παριστάνει το μακεδονομάχο”, ότι η ΝΔ “δεν θα μπει στο παιχνίδι του Καμμένου να δώσει άφεση αμαρτιών” και ότι στη Βουλή “επικρατούν πολιτικές μαριονέτες”, αναφερόμενος κυρίως στον Πάνο Καμμένο, χαρακτηρίζοντας “άρρωστο” αυτό που συμβαίνει στη Βουλή. Για τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, είπε ότι απευθύνεται σε ευρύτερα τμήματα του ελληνικού πληθυσμού και βρίσκονται όλοι εδώ για να τον στηρίξουν.

Για το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας της ΝΔ στις εκλογές, ο Νίκος Γιαννακόπουλος σημείωσε ότι τα ποσοστά του κόμματος θα εκπλήξουν όλους ευχάριστα και όσο βαδίζουμε προς τις εκλογές αυτά θα μεγαλώνουν. Εξέφρασε την ελπίδα οι εθνικές εκλογές να γίνουν το συντομότερο δυνατό, πιθανολογώντας ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι να γίνουν όλες μαζί, το Μάιο ενώ, τέλος, υπογράμμισε ότι “ο Έλληνας δεν θέλει επιδοματική πολιτική, θέλει δουλειά, να βγει μπροστά, να παράγει, να έχει πλήρη εικόνα για το γείτονά του, την οικογένειά του”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: