Ν.Γόντικας στη ΔΡΤ: “Ο Πετράκος ρίχνει νερό στον μύλο του Τατούλη…” (ήχος)

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 11:37

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο ΠεΣυ Πελοποννήσου κ.Νίκος Γόντικας.

Αρχικά ο κ.Γόντικας σχολιάζοντας την έξαρση βίας, που παρατηρείται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η κυβέρνηση είναι υπόλογη για όλη αυτή την κατάσταση. Αντί να πάρει μέτρα για την προστασία της υγείας, κουνάει το δάχτυλο στον λαό, του λέει εσύ φταις και εντείνει την καταστολή. Πάντα οι αντιλαϊκές πολιτικές πήγαιναν χέρι-χέρι με την καταστολή και την τρομοκρατία των αγωνιζόμενων λαϊκών στρωμάτων”, ενώ πρόσθεσε: “Βέβαια είναι απαράδεκτος ο τραυματισμός του αστυνομικού αλλά το θέμα είναι να βρεθεί η αιτία. Η ευθύνη είναι της κυβέρνησης. Κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει τον αγώνα του λαού της Νέας Σμύρνης. Τα ίδια έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις”.Στην συνέχεια αναφερόμενος στην “κόντρα” που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ίδιου και του Θανάση Πετράκο: “Δεν είναι κάτι που του ξέφυγε του Πετράκου. Είναι σοβαρή προβοκατόρικη ενέργεια. Απάντησα ανάλογα, πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί” , ενώ πρόσθεσε: “Ο κ.Πετρακος είναι μια κατά του Νίκα μια κατά του Τατούλη. Τον τελευταίο καιρό συμπίπτουν οι απόψεις του με τον Τατούλη. Συμφωνούν, να συμπορεύονται. Εμάς γιατί μας βάζει στα παιχνίδια, που θέλει να κάνει με ΝΔ και τα λοιπά κόμματα; Ο Πετράκος ρίχνει νερό στο μύλο του Τατούλη”.

Τέλος αναφέρθηκε στο θέμα της μεταφοράς ΑμεΑ, των μαθητών των απομακρυσμένων περιοχών, των συνθηκών μεταφοράς, αλλά και σε πολλά ακόμα ζητήματα.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: