Ν.Τσιαμούλος: “Απόκριες χωρίς καρναβάλι δεν γίνονται- Η Τρίπολη καταρρέει το τριήμερο” (vid)

Παρασκευή, 8 Μάρτιος 2019 14:13

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη-Αλλάζουμε τα Δεδομένα” Νίκος Τσιαμούλος, το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Μαρτίου.

Ο κ. Τσιαμούλος μίλησε για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 5 Μαρτίου και αναφέρθηκε στα θέματα που συζητήθηκαν ως εκτός ημερήσιας διάταξης, αλλά και στο θέμα των εκδηλώσεων για τις Απόκριες, επισημαίνοντας πως “Απόκριες χωρίς Καρναβάλι δεν γίνονται”, ενώ τόνισε πως “η Τρίπολη το τριήμερο καταρρέει”.

Για το θέμα των επικινδύνων αερίων σε εργοστάσιο της ΒΙΠΕ Τρίπολης ο κ. Τσιαμούλος σημείωσε πως η δημοτική αρχή είναι εκτεθειμένη σε όλους τους συμπολίτες γιατί δεν άσκησε πίεση για να λυθεί το θέμα.

Για το κειμήλιο του όρκου του Κολοκοτρώνη που βγαίνει σε δημοπρασία, επεσήμανε πως αυτό πρέπει να περιέλθει με κάθε τρόπο στον Δήμο Τρίπολης, ενώ χαρακτηριστικά είπε “υπάρχουν κάποιοι κηφήνες από την Καλαμάτα που θέλουν να το πάρουν, ώστε να πουν πως ο Κολοκοτρώνης γεννήθηκε εκεί”.

Στη συνέχεια ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε στο θέμα των απορριμμάτων και είπε πως τα όποια πρόστιμα υπάρξουν για τον Άγιο Βλάση οφείλει ο Δήμαρχος να τα πληρώσει από την τσέπη του, ενώ για το ζήτημα των αδέσποτων τόνισε πως επιτέλους πρέπει να γίνει το ενδιαίτημα.

Μίλησε ακόμα για τις προεκλογικές εργασίες σε αγροτικούς δρόμους του Δήμου, για ζημιές που είχαν γίνει από το 2016 και διευκρίνισε πως δεν είναι αντίθετοι αλλά με τις απευθείας αναθέσεις χάνονται χρήματα για τον Δήμο.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Τσιαμούλου στο βίντεο