Ν. Τσιαμούλος: “Η Δημοτική Αρχή δεν κάνει σωστά τη δουλειά της και πάντα της φταίνε οι άλλοι” (ήχος)

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 10:19

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος μίλησε την Τετάρτη το πρωί στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και σχολίασε τα σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου.

Aρχικά ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε στα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης που έθεσε η παράταξη του και αφορούσαν μεταξύ άλλων στο φυσικό αέριο και στις πλημμύρες.«Ήξερα πως ο Δήμαρχος, θα απαντήσει για τις πλημμύρες, πως δεν φταίει ο ίδιος, αλλά ο θεός και η φύση. Είναι για γέλια. Κάθε φορά μας λένε τι δεν έκαναν οι προηγούμενοι, αλλά δεν μας λένε τι κάνουν αυτοί σαν Δημοτική Αρχή», δήλωσε.Στη συνέχεια ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» αναφέρθηκε στο θέμα της Κτηνιατρικής σχολής στο Λεβίδι, λέγοντας, πως δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα.

Επιπλέον ο κ.Τσιαμούλος ανέλυσε το θέμα με το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας και τα πρόστιμα που μπαίνουν. «Η Δημοτική Αρχή δεν κάνει σωστά τη δουλειά της και πάντα  φταίνε οι άλλοι», δήλωσε, ενώ συνέχισε αναφερόμενος στον κανονισμό καθαριότητας, τον οποίο όπως είπε, ζητούσε εδώ και πολλά χρόνια.

Τέλος αναφέρθηκε στο Βοσυνιώτειο λέγοντας: «Έχουμε μια Δημοτική Αρχη, η οποία κατ΄εντολή της κυβέρνησης, πήγε και ενεργοποίησε έναν νόμο, που θα μπορούσε να τεθεί σε ισχύ μετά από δυο χρόνια. Έχουμε πρόβλημα. Έχουμε απλήρωτους εργαζόμενους που κρατούν Θερμοπύλες. Είναι απλήρωτοι από 35 μήνες», ενώ συμπλήρωσε: «Είπα χτες πως μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα, πριν φτάσουμε στις απολύσεις»

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: