Ν. Τσιαμούλος: «Η γυναίκα στην πρώτη γραμμή» (vid, ph)

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 11:07

Σε ευχαριστήριο μήνυμά του, ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης, επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα», Νίκος Τσιαμούλος, αναφέρει τα εξής:

«Πρώτα απ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω που ανταποκριθήκατε στην πρόκλησή μου, σε μια βραδιά κεφιού και διασκέδασης.Η εκδήλωση της παράταξης είχε μεγάλη επιτυχία και μας τίμησαν περισσότερες από 300 γυναίκες.

Η προηγούμενη Παρασκευή ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες. Ήταν ξεχωριστή γιατί υπενθυμίζει σε όλους μας, πως τα πάντα αρχίζουν από τη γυναίκα. Μικρά και μεγάλα. Η ίδια η ζωή, η κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, γεννιέται από τη γυναίκα. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

Την ίδια όμως στιγμή, η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας ειναι πάντοτε ξεχωριστή γιατί μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε ποια είναι η κατάσταση στους σημαντικούς τομείς της ισότητας και συμμετοχής των γυναικών, στα κέντρα διοίκησης και λήψης αποφάσεων. Στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Και η αλήθεια είναι ότι παρά τα βήματα που έχουν γίνει, πολλά ακόμα πρέπει να γίνουν. Η φωνή της γυναίκας πρέπει να δυναμώσει. Χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες στη Δημόσια Διοίκηση, στην επιχειρηματικότητα και φυσικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το μήνυμα λοιπόν αυτής της γιορτής είναι, μήνυμα περισσότερης και καλύτερης συμμετοχής της γυναίκας σε κάθε πτυχή της ζωής. Γιατί έτσι μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο.

Η γυναίκα λοιπόν στην πρώτη γραμμή. Όχι μόνο χθες αλλά όλο το χρόνο!
Γιατί κάθε μέρα είναι η μέρα της γυναίκας!

Σας ευχαριστώ θερμά όλες για την μεγάλη συμμετοχή σας σ αυτό το κάλεσμα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Χρόνια σας Πολλά, καλή δύναμη και καλό αγωνα, με υγεία πάνω απ όλα.

Νίκος Τσιαμούλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης»

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Freitag, 15. März 2019