Ν.Τσιαμούλος: “Κανείς δεν είναι μόνος του, όταν υπάρχει αλληλεγγύη και σεβασμός στους συνανθρώπους μας”

Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 20:58

Ο Νίκος Τσιαμούλος, επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα” στο Δήμο Τρίπολης, στάθηκε δίπλα στους ανθρώπους που δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές π[ου έπληξαν την Αρκαδία…

Διαβάστε παρακάτω τα όσα ανέφερε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:Θεωρώντας πως ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες, αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας με τις φωτιές αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, με τον συνάδερφό μου στο Ο.Ε.Ε. και καλό μου φίλο Τάσο Καλαφάτη και πολλούς φίλους, αρχικά στη συλλογή αγαθών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ιατροφαρμακευτικό υλικό κ.α.) για τα πυρόπληκτα χωριά της Γορτυνίας.
Το υλικό που συγκεντρώθηκε ήταν απρόσμενα πάρα πολύ και η ανταπόκριση του κόσμου ακόμα μεγαλύτερη.Το Σάββατο 14-08-2021 παραμονή της Παναγίας, μεταβήκαμε 4 αυτοκίνητα στα Τρόπαια Γορτυνίας και συγκεκριμένα στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού όπου συγκεντρώνανε από όλη την Ελλάδα υλικά και τρόφιμα για τους πυρόπληκτους. Και εμείς με τη σειρά μας «μεταφέραμε» και παραδώσαμε το δικό μας μήνυμα αγάπης.
Κανείς δεν είναι μόνος του, όταν υπάρχει αλληλεγγύη και σεβασμός στους συνανθρώπους μας, αρχές αδιαπραγμάτευτες και μείζονος σημασίας.