Ν.Τσιαμούλος: “Να ονομαστεί άμεσα δρόμος της Τρίπολης με το όνομα του Δημήτρη Παυλή”

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 22:08

Με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο του τέως Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή ο κ.Τσιαμούλος έθεσε εκ νέου το θέμα της ονομασίας δρόμου της Τρίπολης προς τιμήν του αείμνηστου Παυλή, ένα θέμα για το οποίο είχε δεσμευτεί παλιότερα το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης…

“Εχουμε δεσμευτει να ονομαστει ενας κεντρικος δρόμος – προς τιμην του – με το όνομα του Δημήτρη Παυλή.Πρέπει να γίνει άμεσα ακόμα και πριν τις εκδηλώσεις της Άλωσης. Είχε κάνει την δική του πολιτική χάραξη ο Δημήτρης Παυλής και πρέπει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να μας κάνει η Δημοτική Αρχή μια πρόταση για το ποιος δρόμος θα ονομαστεί”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Τσιαμούλος, ενώ πρόσθεσε: “Ο Δήμος Τρίπολης έχει κιόλας μετονομάσει οδούς. Ισως να μπορεί να γίνει και μετονομασία λοιπόν σε κάποιον κεντρικό δρόμο”.Στην συνέχεια ο κ.Σμυρνιώτης ανέφερε, πως το ίδιο θα πρέπει να γίνει και για άλλων ανθρώπων που έχουν προσφέρει (όπως πρώην Δήμαρχοι και άλλοι).

Η πρόεδρος του συμβουλίου κα.Παναγοπούλου, ανέφερε με την σειρά της πως “προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμοι δρόμοι και πως θα δει το θέμα η αρμόδια υπηρεσία”.

Τέλος ο κ.Παπαδημητρίου δήλωσε, πως δεν θα πρέπει να καθυστερήσει το θέμα με τον Δημήτρη Παυλή, ενώ γνωστοποίησε πως αρκετοί συμπολίτες μας του έχουν επισημάνει, πως δεν υπάρχει στην Τρίπολη δρόμος “23ης Σεπτεμβρίου” κάτι που θα πρέπει να γίνει άμεσα.