Ν.Τσιαμούλος στη ΔΡΤ 91,5: “Το τεχνικό πρόγραμμα είναι φτωχό για έναν ιστορικό Δήμο” (ήχος)

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 09:47

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος έκανε αναφορά σε κάποιες ζημιές που προκλήθηκαν από τον δυνατό αέρα στην ευρύτερη περιοχή Λεβιδίου (στέγες που παρασύρθηκαν από τον αέρα κ.α)Στην συνέχεια μίλησε για τις δυο προτάσεις που κατέθεσε εκ νέου η παράταξη του για τους τοπικούς ευεργέτες και για την επαναφορά της ομόφωνης απόφασης που είχαν πάρει για την ίδρυση της κτηνιατρικής σχολής στο Λεβίδι. “Πρέπει να το διεκδικήσουμε αυτό” , υπογράμμισε.

Ακόμα αναφέρθηκε στο κλείσιμο του “Χαμόγελου του παιδιού” στην Τρίπολη.

Για τα αδέσποτα τόνισε μεταξύ άλλων, πως στην Δημοτική Αρχή όταν γίνεται λάθος πάντα δεν ξέρουν τίποτα και πάντα φταίει κάποιος άλλος. Παράλληλα αναφέρθηκε στο ενδιαίτημα , λέγοντας πως ήταν πρόταση της δικής του παράταξης πριν χρόνια.

Για το τεχνικό πρόγραμμα δήλωσε, πως δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε να έχει ένας ιστορικός Δήμος. “Ο κ.Τζιούμης έχει εμμονές με τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές και είχε φέρει μέχρι και το τεχνικό πρόγραμμα του 2014. Εμείς θέλαμε να ακούσουμε το όραμα της σημερινής Δημοτικής Αρχής” δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε: “Δεν του αρέσει του κ.Τζιούμη να του λένε την αλήθεια”.

Ακόμα αναφέρθηκε στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμαρχος ζει στον δικό του μικρόκοσμο.

Κλείνοντας δήλωσε: “Το τεχνικό πρόγραμμα είναι φτωχό για εναν ιστορικό Δήμο”, ενώ έστειλε και τις ευχές του για τις ημέρες των γιορτών ζητώντας από τους πολίτες, να στηρίξουν τις εκδηλώσεις του Δήμου και την τοπική αγορά

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: