Ν.Τσιαμούλος στη ΔΡΤ: “Η Δημοτική Αρχή είναι ένα μπάχαλο – Προσπαθεί μόνο να επιβιώσει επικοινωνιακά” (ήχος)

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 10:51

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος.

Αρχικά μιλώντας για το θέμα των ανεμογεννητριών, δήλωσε: “Πέντε μήνες ζητούσαμε, να έρθει να συζητηθεί το θέμα με τις ανεμογεννήτριες. Προσπάθησαν να το περάσουν εντέχνως, ήρθε τελικά χτες και περίμενα να είναι εκεί ο Δήμαρχος για να τον ακούσουμε μια ακόμα φορά να ψεύδεται. Ίσως να κατάλαβε, πως έχουν τα πράγματα και γι αυτό να μην ήρθε. Εγώ λέω μια δική μου εκδοχή”Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Η κα.Παναγοπούλου έδειξε, πως δεν έχει την ικανότητα, να προεδρεύει. Πρέπει να ξαναδιαβάσει τον κανονισμό και να θυμάται, πως είναι πρόεδρος όλου του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρέπει, να καταλάβει τον ρόλο της. Το έχει χάσει. Η Δημοτική Αρχή είναι ένα μπάχαλο και προσπαθούν να δουν μόνο, πως θα επιβιώσουνε επικοινωνιακά”, ενώ πρόσθεσε: “Δεν μπορεί να γίνεται άλλο έτσι το Δημοτικό Συμβούλιο. Εχω ζητήσει, να καταγραφούν το πόσοι από τους συμβούλους έχουν εμβολιαστεί και να κάνουμε αίτημα για δια ζώσης συνεδριάσεις”.

Μιλώντας για τα θέματα ημερήσιας διάταξης και πιο συγκεκριμένα για το θέμα της μονάδας στο Αθήναιο έκανε λόγο για “κροκοδείλια δάκρυα” από την πλευρά του Δημάρχου. “Ξαφνικά θυμήθηκε να προστατεύσει το Αθήναιο; Για το Μεγαβούνι τι έκανε; Για την ΤΕΡΝΑ; Όλα αυτά είναι στην ίδια Δημοτική Ενότητα. Αυτά είναι υποκρισία”, δήλωσε ο κ.Τσιαμούλος, ενώ πρόσθεσε πως “ο κ.Τζιούμης θέλει να το παίξει καλός, ενώ λιγο πιο δίπλα στο Μεγαβούνι έχει πάει τα σκουπίδια”.

Για το θέμα του σιδηροδρόμου που συζητήθηκε χτες αναρωτήθηκα αν υπήρχε λόγος να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο. “Μήπως στο τέλος ο κ.Τζιούμης φτιάξει και τον σιδηρόδρομο; Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο πια”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Μείναμε όλοι έκπληκτοι από την αρνητική εισήγηση Κατσαφάνα. Στο ΠεΣυ είπε, πως είμαστε θετικοί εκ μέρους του Δήμου Τρίπολης. Θα τα βγάλω όλα στην φόρα αυτά που είπαν, για να μην νομίζουν, πως τρώμε κουτόχορτο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της ονομασίας οδού της πόλης με το όνομα του αείμνηστου Δημήτρη Παυλή, προτείνοντας μέσω του ραδιοφώνου την μετονομασία της “Ουάσιγκτον”.

Τέλος σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του κ.Καραλή ανέφερε, πως δεν του έκανε εντύπωση.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: