Ν.Τσιαμούλος στη ΔΡΤ: “Συστρατευόμαστε για την ανάπτυξη του ΠαΠελ – Για το Πάσχα υπάρχει έλλειψη οράματος” (ήχος)

Πέμπτη, 18 Απρίλιος 2019 10:05

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος μίλησε την Πέμπτη το πρωί στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και σχολίασε τα όσα συζητήθηκαν για το νομοσχέδιο που αφορά και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος, τόνισε: «Συζητάμε το μέλλον του Δήμου Τρίπολης. Ο Γαβρόγλου – και τον καταγγέλλω γι αυτό – έκανε πολιτικά παιχνίδια για να εξυπηρετήσει συμφέροντα στην Πάτρα . Δεν είναι δυνατόν να παίζει με την τύχη μιας πόλης και τον χαρακτηρίζω και πάλι ως ψεύτη».

Αναφορικά με την επίσκεψη Δραγασάκη στην Τρίπολη και την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο, δήλωσε: «Ήρθε προς τιμήν του ο αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο. Άκουσε τα όσα είχαμε να του πούμε και το δώσαμε και γραπτώς. Σήμερα θα πάει αντιπροσωπεία και στις επιτροπές. Έστω και την ύστατη στιγμή να σώσουμε κάτι. Χάνουμε προστιθέμενη αξία στην οικονομία μας. Ευχόμαστε να πετύχουμε σε αυτή την προσπάθεια μας».

«Εμείς ζητάμε την αναβάθμιση και όχι την υποβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου», ανέφερε στη συνέχεια, ενώ μίλησε και για τις εκδηλώσεις του Πάσχα, κάνοντας λόγο για έλλειψη οράματος από τη νυν Δημοτική Αρχή.

Ακούστε την συνέντευξη: