“Νέα Αρχή”- K.Μιχόπουλος: Πάρτι χιλιάδων ευρώ σε ομοειδή έργα με απευθείας ανάθεση στον Δήμο Μεγαλόπολης

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 11:07

Προκλητικές απευθείας αναθέσεις στον Δήμο Μεγαλόπολης καταγγέλει με δελτίο τύπου η παράταξη “Νέα Αρχή”, με επικεφαλής τον Κώστα Μιχόπουλο, του Δήμου Μεγαλόπολης.

Αναλυτικά αναφέρει:Πάρτι χιλιάδων ευρώ σε ομοειδή έργα με απευθείας ανάθεση

Χωρίς ηθικό φραγμό, η Δημοτική αρχή του κ. Χριστογιαννόπουλου, κατασπαταλά χρήματα των Δημοτών σε ρουσφετολογικά ομοειδή έργα με απευθείας ανάθεση.

Με προκλητικό τρόπο, αναθέτει έργα με έκπτωση από 0,5% έως 2,5% όταν για τα ίδια έργα, όταν δημοπρατούνται, οι εκπτώσεις κυμαίνονται από 30% έως 55%.

 ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Αφού τρία χρόνια τώρα στον Δήμο, ο κ. Χριστογιαννόπουλος και η παρέα του, με την αλαζονική τους τακτική οδήγησαν ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης στην ερημοποίηση, στην ανεργία και στον οικονομικό μαρασμό, τώρα τινάζουν και το ταμείο του Δήμου στον αέρα, με σκοπό να παραπλανήσουν ξανά τους δημότες. Για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο!

Έργα και προμήθειες βαπτίζονται ως κατεπείγοντα και τα αναθέτουν σε ημέτερους, επικαλούμενοι ως λόγο την έκτακτη ανάγκη από τις φωτιές του καλοκαιριού 2021, όπως έγινε στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, με απευθείας ανάθεση 250.000 ευρώ!