Νέα Αρχή: “Ξεκίνησαν να δημιουργούνται θέσεις εργασίας στην Μεγαλόπολη αλλά έτυχε μια απίστευτη σύμπτωση”!

Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 10:22

Σε ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλεται πως γίνονται προσλήψεις συγγενικών προσώπων της δημοτικής αρχής Μεγαλόπολης, προχώρησε η παράταξη “Νέα Αρχή” με επικεφαλής τον Κώστα Μιχόπουλο.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση“Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές και όπως μεταφέρεται με μεγάλη ένταση από κύκλους της δημοτικής αρχής, πρόκειται σύντομα να ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα όπως Φυλακές, Φαρμακοβιομηχανίες,  Φωτοβολταϊκά, Μουσείο, Φυσικό αέριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της παράταξής μας, ήδη ή μητρική εταιρία EDIL HELLAS και η θυγατρική της HENGAS που έχουν αναλάβει την κατασκευή του έργου του φυσικού αερίου, ξεκίνησαν δειλά – δειλά κάποιες προσλήψεις από την περιοχή της Μεγαλόπολης.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, εντελώς συμπτωματικά, μια τουλάχιστον πρόσληψη , αφορά συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού, μέλους της δημοτικής αρχής Μεγαλόπολης.

Ξαναγράφουμε, πρόκειται για πολύ μεγάλη σύμπτωση;  και δεν έπαιξε κανένα απολύτως ρόλο το γεγονός ότι το μέλος της δημοτικής αρχής είναι στο κέντρο αποφάσεων του δήμου Μεγαλόπολης; και έχει άμεση σχέση με την εταιρία που θα εκτελέσει το έργο.

Για να προλάβουμε τυχόν κακοπροαίρετες  αντιδράσεις,  θα ξαναπούμε,  πρόκειται για σύμπτωση;  Άλλωστε η δημοτική αρχή έχει εκλεγεί με βασικό της σύνθημα «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» και την ρητή υπόσχεση της ότι θα αλλάξει τα κακώς κείμενα.

Για τους ΝΕΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ που έμειναν  ή θα μείνουν χωρίς μεροκάματο, που ενδιαφέρονται και αγωνιούν να βρουν δουλειά, φαίνεται ότι ήδη ξεκίνησε η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που φέρνουν τα μεγάλα έργα στην περιοχή μας.

Αφού όμως τελειώσουν οι συμπτώσεις. Με συγγενείς, υποψηφίους, κολλητούς, κουμπάρους, ψηφοφόρους,  κάποια στιγμή θα έρθει και η δική τους σειρά”.