Νέα διπλή Διεθνή επιτυχία για τον αθλητή ΑΕΚ Τρίπολης Δαβίδ Ζωγραφάκη στην Αριδαία

Τετάρτη, 24 Ιούλιος 2019 00:54

Νέα διπλή Διεθνή επιτυχία αποτέλεσε γεγονός για τον αθλητή του ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης Δαβίδ Ζωγραφάκη στην Αριδαία, εκεί όπου κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στα μονά και την 2η στα διπλά. Με την συγκεκριμένη διάκριση του Δαβίδ στα μονά, ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης μετρά στο φετινό ενεργητικό του 4/4 σε παρουσίες τελικών σε τουρνουά της ITF (International Tennis Federation).

Πιο συγκεκριμένα, στα αγωνιστικά του μονού, ο Ζωγραφάκης σε 8άρι ταμπλό στην κατηγορία των ανδρών 35+ επικράτησε στον πρώτο γύρο του Ιατρίδη Δαμιανού με 2-0 σετ (61, 62), στα ημιτελικά του Τσούφλα Χρήστου με 2-0 σετ (61, 60) και στον τελικό του Ιωαννίδη Γιώργου με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (62,76 – 5) κατακτώντας το κύπελλο 1ης θέσης.Στην κατηγορία του διπλού ο Ζωγραφάκης με συμπαίχτη του τον Γιώργο Ιωαννίδη πέρασαν τον πρώτο γύρο bye και στον δεύτερο επικράτησαν των Καραμπέτη – Ζαφειρόπουλου με 2-0 σετ. Στον τελικό ηττήθηκαν από τους Μιχαϊλίδη και Ρανίδη με 2-0 σετ κατακτώντας την 2η θέση του Aridaia Seniors Tour.

Σε ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας Δαβίδ Ζωγραφάκη, αλλά και στον partner  του Ιωαννίδη Γιώργο για την διπλή τους διεθνή επιτυχία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και ανάλογη επιτυχία στα τουρνουά που έρχονται. Η συνέχεια θα παιχτεί στα τουρνουά open της Παλλήνης και των Μελισσίων, τα οποία ξεκινούν σύντομα.».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.