Νέα επίθεση Γόντικα σε Τατούλη, Βουδούρη, Νικολάκου (ήχος, vid, ph)

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 07:56

Γόντικας: Στα «μουλωχτά» πάει ο Τατούλης – Δεν μπορεί να παραμένει στο απυρόβλητο ο Βουδούρης – Κάνει τη “βρώμικη” δουλειά η Νικολάκου

Συνέντευξη εφόλης της ύλης παραχώρησε σήμερα Παρασκευή 21 Μαρτίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Νίκος Γόντικας, στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στην εκπομπή «Επί της ουσίας», με το Δ. Μανιατάκο και το Μ. Αρτόπουλο.Ο κ. Γόντικας αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την περιφέρεια Πελοποννήσου, μεταξύ αυτών και η επερώτηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» προς τον περιφερειάρχη, με αριθμό πρωτοκόλλου, ζητώντας αναλυτικά οικονομικά στοιχεία για τις αναπτυξιακές εταιρείες ΠΑΡΝΩΝ και ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και συγκεκριμένα, όπως είπε, ζητούν ονόματα επιχειρηματιών, σε ποιους έχουν δοθεί τα χρήματα, τί δουλειά έκαναν και τί υπόλοιπο υπάρχει στο λογαριασμό των εταιριών. «Ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα», είπε ο κ. Γόντικας και συνέχισε: «Ενήργησαν στα κρυφά, στα “μουλωχτά”, ήταν επιλογή του κ. Τατούλη να πάει κρυφά και “μουλωχτά”».

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ένε λόγο για δύο συγκρουόμενες γραμμές στο Περιφερειακό Συμβούλιο: αυτήν του Πέτρου Τατούλη και αυτήν του “άλλου” δρόμου, της ανάπτυξης, όπως χαρακτήρισε τις θέσεις τις δικές του και της παράταξής του, τόνίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να διατεθούν 6 εκατ. ευρώ στη «Μυθική Πελοπόννησο», τη στιγμή που ο κόσμος υποφέρει. Επίσης, όπως ανέφερε, το θέμα δεν πέρασε από κανένα όργανο του ΠΕΣΥ, ούτε από οικονομική επιτροπή, ούτε και από το Περιφερειακό Συμβούλιο και η περιφέρεια «ταϊζει» Μέσα Ενημέρωσης και δεν μαθαίνει κανείς πού πάνε τα χρήματα, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να ενισχύονται τα ΜΜΕ, αλλά με διαφανείς διαδικασίες.

Για τον Οδυσσέα Βουδούρη, ο κ. Γόντικας τον χαρακτήρισε “εκλεκτό” του ΣΥΡΙΖΑ, ότι υλοποιεί την ίδια πολιτική με τον κ. Τατούλη και ότι θα τύχει της ανάλογης αντιμετώπισης από τη «Λαϊκή Συσπείρωση», καθώς εκπροσωπεί κόμμα του ευρωμονόδρομου, μέσα σ’ ένα χρόνο, είπε, άλλαξε τρία κόμματα, ψήφισε το 1ο μνημόνιο και δεν μπορεί η πρώτη του δήλωση να είναι ότι δεν θα ακυρώσει το διαγωνισμό για τα απορρίμματα. «Δεν μπορεί να παραμένει στο απυρόβλητο», συνέχισε ο κ. Γόντικας, «θα τον παρακαλούσα να μην απευθύνεται στους οπαδούς του ΚΚΕ».

Εξαπέλυσε και πάλι δριμεία επίθεση στην αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου, λέγοντας ότι κάνει όλη τη “βρώμικη” δουλειά, καλύπτοντας τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ενώ για τους “4” είπε ότι έπρεπε να είχαν ήδη διαφοροποιηθεί και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν γλιτώνει κανέις από την “κρεατομηχανή” του κ. Τατούλη και των ομοίων του…Θα τους πετάνε σαν στιμμένες λεμονόκουπες», για να καταλήξει: «Έχουν επιλογή οι πάντες, να περάσουν απέναντι!…».

Δείτε τα έγγραφα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» προς την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας (ΕΔΩ) και προς το Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Πελοπόννησος ΑΕ» (ΕΔΩ).

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Νίκου Γόντικα:

Δείτε σε βίντεο, απόσπασμα από τη συνέντευξη Γόντικα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο…