Νέα σύνθεση για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑΤ

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020 18:51

Μετά την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑΤ στην 23η Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ 05 Φεβρουαρίου 2020, η 1η συνεδρίαση για την σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι 12μελές και αποτελείται από εννέα τακτικά μέλη και τρία αναπληρωματικά, σύμφωνα με το καταστατικό του ΚΟΑΤ και τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας.Στην 1η συνεδρίαση όλα τα μέλη του Συμβουλίου εξέφρασαν τις απόψεις τους και συμφώνησαν ομόφωνα, στους στόχους, όπως αυτοί έγιναν αποδεκτοί και ψηφίστηκαν στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης. Στους στόχους του Σωματείου καταγράφονται τα παρακάτω:

 1. Διατήρηση του υψηλού επιπέδου εκμάθησης από τους προπονητές μας
 2. Διαρκής επικοινωνία με τους γονείς – μέλη μας
 3. Ενεργοποίηση και συμμετοχή των μελών στις δραστηριότητές μας
 4. Βελτίωση της προβολής μας
 5. Υποστήριξη δραστηριοτήτων αθλητικών και άλλων σχετικών γεγονότων
 6. Υποστήριξη και συνεργασία με τα Σωματεία της Περιφέρειας για την ενίσχυση του πνεύματος του αθλητισμού με την ιδιαίτερη αναφορά στην κολύμβηση.

Η νέα σύνθεση έχει ως εξής:

 1. Καλαθά Χριστίνα Πρόεδρος
 2. Μητσόπουλος Χάρης Αντιπρόεδρος
 3. Ίσκου – Τσάμη Μαρία Γενική Γραμματέας
 4. Δημόγιαννη Κωνσταντίνα Ταμίας
 5. Τούντα – Μπεξή Άννα Βοηθός Ταμία
 6. Κορομηλά Τζένη Έφορος
 7. Γεωργοπούλου – Καρζή Νένα Βοηθός Εφόρου Προαγωνιστικά
 8. Λύγγα – Κοντοπούλου Νίκη Βοηθός Εφόρου Επίλεκτα
 9. Αγγελοπούλου Τσακωτού Έφη Βοηθός Εφόρου Βρεφικό

 

 1. Καψιμάλη – Entela Αγγελική Αναπληρωματικό μέλος
 2. Παπαλοπούλου – Χρυσικού Λέτα Αναπληρωματικό μέλος
 3. Νούτσος Χρήστος Αναπληρωματικό μέλος

 

Η νέα Έφορος Τζένη Λούτου – Κορομηλά, από την νέα της θέση, μεριμνά για την οργάνωση τεχνικών επιτροπών, την ενημέρωση του ΔΣ για τα τμήματα που λειτουργεί το Σωματείο, με βοηθούς για τα προαγωνιστικά τμήματα, τα επίλεκτα και το βρεφικό τμήμα και γενικότερα θέματα των βασικών πυλώνων λειτουργίας του Σωματείου.

Καινοτομία για το Σωματείο αποτελεί το γεγονός του ορισμού Τεχνικών Συμβούλων για θέματα οικονομικής διαχείρισης, αθλητικών διοργανώσεων και εκπροσωπήσεων στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Έτσι, η Πρόεδρος του ΔΣ επικουρείται σε θέματα οικονομικής διαχείρισης από την απερχόμενη Ταμία κα Ελένη Καλδή, μέλος του Σωματείου και της Διοίκησης από το 2003, ενώ Τεχνικός Σύμβουλος για θέμα διοργανώσεων χρίστηκε ο κος Σωτηρόπουλος Γεώργιος, διατελέσας και με μεγάλη εμπειρία και επιτυχίες Πρόεδρος του Σωματείου ΚΟΑΤ από το 1996 έως και το 2010.

 

Για το Διοικητικό ΣυμβούλιοΝΗ