Νεκρή 40χρονη που έκανε ράφτινγκ στον Λάδωνα – Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά της

Κυριακή, 8 Απριλίου 2018 22:39

Μία 40χρονη γυναίκα έχασε σήμερα το απόγευμα την ζωή της, κάνοντας ράφτινγκ στον ποταμό Λάδωνα, στην περιοχή των Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βάρκα στην οποία επέβαινε η 40χρονη, μαζί με 10 ακόμα άτομα, αναποδογύρισε, για άγνωστο ακόμα λόγο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρεθεί στο νερό.Αμέσως ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία και έπειτα από λίγη ώρα ανασύρθηκε η 40χρονη.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Κλειτορίας, οπού οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Συγκλονίζει ο πατέρας της 40χρονης που πνίγηκε στον Λάδωνα: “Την άφησαν μέσα στο νερό κι έφυγαν”

Συγκλονίζουν τα σπαραχτικά λόγια του πατέρα της 40χρονης μητέρας δύο παιδιών που πνίγηκε χθες κάνοντας ράφτινγκ στον Λάδωνα, όταν η βάρκα αναποδογύρισε. 

Ο τραγικός πατέρας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για τις τελευταίες στιγμές της κόρης του, καθώς και για τις απορίες που τον βασανίζουν σχετικά με τη διάσωση της κόρης του:

Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Λέω, το κορίτσι μου εκεί θα πάω και θα το δω τώρα“.

Μέσα στη βάρκα βρίσκονταν και τα δύο της παιδιά, καθώς και ένας εκπαιδευτής, ενώ η 40χρονη εγκλωβίστηκε σε κλαδιά και κορμούς δέντρων και όταν την απεγκλώβισαν ήταν ήδη αργά.

Αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό. Η κόρη μου ήταν εκεί με τα εγγόνια μου. Πήγαν σε οργανωμένο γκρουπ μαζί με τη θεία του άντρα της και ένα παιδάκι ακόμα. Τα εγγόνια μου ανήλικα και το άλλο παιδάκι Τουμπάρισε η βάρκα. Χτύπησαν σε έναν κορμό“.

Δεν είναι δυνατό τώρα μία τέτοια εταιρεία που βάζει ψυχές μέσα, να μου αφήσει το κορίτσι εμένα εκεί πέρα και να φύγουν. Ας τους έβγαζε ο ναυαγοσώστης και αυτός που ήταν υπεύθυνος εκεί πέρα για τις ζωές αυτές που παίρνει, να το έψαχνε το κορίτσι μου, να το έβγαζαν έξω, να έκαναν μία προσπάθεια στο χρόνο που επιτρέπεται να κάνεις την ανάνηψη“.

Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Α! Λέω το κορίτσι μου εκεί θα πάω και θα το δω τώρα. Μεθαύριο φίλε τι θα γίνει. Αυτό αναρωτιέμαι. Πώς θα συγκρατήσω τη γυναίκα μου“. 

Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά

Τα δύο παιδιά της, 15 και 18 ετών, που βρίσκονταν μαζί της την ώρα που αναποδογύρισε η βάρκα, δεν γνωρίζουν την κατάληξη της μητέρας τους, καθώς βρίσκονται ακόμη σε σοκ.

Πηγή: dikaiologitika.gr