ΝΕΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011 14:44
ΝΕΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 91,5 FM!Βάλθηκε να … τρελάνει τα «μηχανάκια» του «eradio» η Δημοτική Ραδιοφωνία της Τρίπολης, «πιάνοντας» υψηλά ποσοστά ακροαματικότητας, στις γιορτές του Πάσχα. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια των εορτών, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 4η θέση ακροαματικότητας, υποσκελίζοντας μεγάλους ενημερωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας. Η Δημοτική Ραδιοφωνία της Τρίπολης προσπέρασε σταθμούς, όπως ο «Thema 989», ο «Flash», ο «Αθήνα 984», ο «Vima fm» και πολλοί άλλοι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ραδιόφωνο της Τρίπολης όχι μόνο εμφανίζεται πρώτο ραδιόφωνο σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, αλλά κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της επαρχίας (πλην Αττικής και Θεσσαλονίκης)!

Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι, εκτός από εκείνους οι οποίοι άκουγαν στα ερτζιανά (91.5 Fm), ένας απίστευτα μεγάλος αριθμός ακροατών συντονίστηκε και φέτος με τη Δημοτική Ραδιοφωνία και μέσω του διαδικτύου.

Αντίστοιχο ρεκόρ ακροαματικότητας, η Δημοτική Ραδιοφωνία είχε επιτύχει και πέρυσι μέσα στις Πασχαλινές γιορτές, όμως φέτος κατάφερε κάτι ακόμα σημαντικότερο. Να αυξήσει τους ακροατές του στο διαδίκτυο κατά σχεδόν 30 – 35%!!!

Ανάμεσα σε εκείνους που συντονίστηκαν διαδικτυακά με τη Δημοτική Ραδιοφωνία, ήταν ομογενείς Αρκάδες από την Αμερική, την Αυστραλία και τον Καναδά. Υπήρξαν όμως και αρκετοί ακροατές από την Αγγλία, την Ολλανδία, τη Σουηδία και την Ελβετία, όπου είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλοί ομογενείς Αρκάδες. Σε αυτούς πρέπει να προστεθεί ένας μεγάλο αριθμός Ελλήνων χρηστών του ιντερνέτ –από κάθε γωνιά της Ελλάδας- που διασκέδασαν με τα δημοτικά τραγούδια που ακούγονταν το Πάσχα από το σταθμό.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι ειδικά την Κυριακή του Πάσχα, κατέφθαναν στις εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου δεκάδες emails και fax από ακροατές που βρίσκονταν εντός και εκτός Ελλάδας με ευχές και επισημάνσεις για το Τριπολιτσιώτικο Πάσχα. Αυτό το ρεκόρ έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από επιτυχίες που έχει να επιδείξει η Δημοτική Ραδιοφωνία τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύοντας ότι αυξάνεται συνεχώς και συστηματικά η απήχηση και αποδοχή της από τον κόσμο.

Σας οφείλουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” που και φέτος μας τοποθετήσατε στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών σας και υποσχόμαστε ότι κάθε χρόνο θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι!