Νέο ατομικό ρεκόρ για την Μπερδούση!

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 12:38

της Ελεονώρας Ρωσιάδου

Νέο ρεκόρ από την Κατερίνα Μπερδούση στο μίλι η οποία κατάφερε να σπάσει το φράγμα των πέντε λεπτών και να ολοκληρώσει τον αγώνα με χρόνο 4:59.73!Η αθλήτρια της Τρίπολης έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα, χαρίζοντας ένα νέο ρεκόρ στο πανεπιστήμιο UCS του Λος Άντζελες με επίδοση 5:01.71 στην απόσταση του μιλίου, ήρθε να επιβεβαιώσει την ανοδική της πορεία μειώνοντας σχεδόν 2 δεύτερα τον συνολικό της χρόνο.

Έχοντας μεγαλύτερο συναγωνισμό από ότι στον προηγούμενο αγώνα, όταν και οδηγούσε την κούρσα από την αρχή, η Μπερδούση αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε την πίεση των αντιπάλων και πέτυχε ακόμα ένα ρεκόρ.

«Ήταν ένας καλός αγώνας, έκανα ότι ακριβώς μου είπε ο προπονητής μου και είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Αυτήν τη φορά ο συναγωνισμός ήταν καλός και είχα αρκετή πίεση από τους αντιπάλους», ήταν τα λόγια της στο Sportsfeed λίγο μετά τον αγώνα της.

Η επόμενη εμφάνιση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας θα γίνει σε δύο εβδομάδες αναμένοντας τις αποφάσεις των προπονητών. «Ακόμα δε ξέρω που θα αγωνιστώ. Ο επόμενος αγώνας θα είναι μεν σε δύο εβδομάδες, αλλά οι προπονητές δεν ανακοινώνουν την αποστολή μέχρι και την τελευταία εβδομάδα πριν τον αγώνα».

sportsfeed.gr