Νέο Δ.Σ. για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019 09:37

Μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιηθήκαν  την Κυριακή 31 Μαρτίου, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Τρίπολης έχει νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πρόεδρος : Βασιλική Ψυχογιού , ΙατρόςΑντιπρόεδρος : Αθανασία Πολυμενοπούλου, εθελόντρια νοσηλευτικής

Ταμίας: Ματίνα Χασάπη, εθελόντρια κοινωνικής πρόνοιας

Γραμματέας: Ελένη Καλαποδά, Οδοντίατρος

Μέλη:

Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, Ιατρός-τ.Δήμαρχος

Σταύρος Τσίτουρας, Οδοντίατρος

Ιωάννα Κωτσάκου, κτηνίατρος

Μαρία Παπαδοπούλου, Νοσηλεύτρια Τ.Ε.Π. Νοσοκομείου Τρίπολης

Νικολέτα Αγγελάκου, Φυσικοθεραπεύτρια

Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρος Καλτεζιώτης δήλωσε: «Συγχαίρω και εύχομαι καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Υπηρέτησα επί 17 χρόνια τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό από την θέση του προέδρου του Δ.Σ.Αποτελεί  ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της ζωής μου. Μετά από τόσα χρόνια έκρινα σκόπιμο να παραδώσω την σκυτάλη σε ένα νέο Δ.Σ. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. για την σημαντική τους προσφορά. Προσωπικά θα συνεχίσω να προσφέρω με κάθε τρόπο τις υπηρεσίες μου στον μεγαλύτερο ανθρωπιστικό οργανισμό. Ο εθελοντισμός αποτελεί για εμένα  τρόπο ζωής.

Παίρνεις πολύ περισσότερα ως άνθρωπος από όσα προσφέρεις. Τα τελευταία χρόνια ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ταλαιπωρήθηκε  σε κεντρικό επίπεδο από κακοδιαχείριση και μη αποτελεσματικές διοικήσεις. Εύχομαι το νέο καταστατικό που ψηφίστηκε να αποτελέσειτηνμεγάλη ευκαιρία ώστε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός να αλλάξει σελίδα και να ξανανέβει ψηλά, εκεί που το αξίζει. Γιατί έχει μεγάλη ιστορία και σήμερα  χιλιάδες ερυθροσταυρίτεςεθελοντές προσφέρουν πολύ σημαντικό έργο στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».