Νέο διαχειριστικό έλεγχο στην “Πελοπόννησος ΑΕ” ζητά η ΠΕΔ (έγγραφο)

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 20:16

Διεκόπη η σημερινή Γενική Συνέλευση για την ερχόμενη Πέμπτη 19 Νοεμβρίου

Για την ερχόμενη Πέμπτη 19 Νοεμβρίου ορίστηκε η συνέχιση της Γενικής Συνέλευσης της “Πελοπόννησος ΑΕ” η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή του εκπροσώπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου Χρήστο Λαμπρόπουλο και του εκπροσώπου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου Δημήτρη Καμπόσου.Στη διάρκεια της σημερινής συνέλευσης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος μεταφέρθηκαν τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον κ. Καμπόσο οι θέσεις των οργάνων που εκπροσωπούν, δηλαδή της Περιφέρειας και της ΠΕΔ και εκδηλώθηκε η πρόθεση να υπάρξει συνέχεια στην λειτουργία της Αναπτυξιακής.

Να αναφέρουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 η ΠΕΔ μέσω του Προέδρου της ζητά να γίνει διαχειριστικός έλεγχος για περαιτέρω διελεύκανση του “ελλείμματος”, όπως αναφέρει σε αίτημά της, το οποίο έστειλε και εγγράφως σε όλα τα μέλη της ΠΕΔ και σε όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με παράλληλη κοινοποίηση στον Υπουργό Εσωτερικών και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου καθώς και στον κ.Λαμπρόπουλο.

Επίσης σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης υπήρξε αίτημα για ανάληψη των καθηκόντων του Πρόεδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου από την ΠΕΔ.

Δείτε αποκλειστικά στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 το έγγραφο που έστειλε ο κ.Καμπόσος στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς και στα μέλη της ΠΕΔ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΔ 12.11.2020