Νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγη στον Παναρκαδικό!

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 22:39

Το βράδυ της Τετάρτης 15/07 διεξήχθη η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού στα γραφεία της ομάδας, Παρουσία αρκετών μελών της Γενικής Συνέλευσης εν τέλει επιβεβαιώθηκε τα όποια σενάρια κυριαρχούσαν τις τελευταίες ημέρες περί ενδιαφέροντας μιας ομάδας μελών για την ανάληψη της διοίκησης του συλλόγου.

Με ιδιαίτερα συνοπτικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, καθότι οι υποψηφιότητες είχαν ήδη κατατεθεί στο Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης. Με τις προβλεπόμενες διαδικασίες λοιπόν η νέα διοίκηση που προέκυψε αποτελείται από τους κ.κ. Δαύρο, Λουμπαρδιά, Καναβέτα, Σωτηρόπουλο, Μιχαλόπουλο, Μπουρτζουκλή, Πετρόπουλο, Κυριακόπουλο και κα Σιάμπου.Νέος Πρόεδρος στο νέο διοικητικό σχήμα αποτελεί ο κ. Ιωάννης Δαύρος, ιατρός στο επάγγελμα, ο οποίος μάλιστα μετά τις αρχαιρεσίες μίλησε στα παρευρισκόμενα μέλη της Γενικής Συνέλευσης επιθυμώντας ενότητα στην ομάδα.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα των όσων ανέφερε είχε ως εξής: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτό τον ιστορικό σύλλογο και πρόθεσή μου και ίσως και η πρωτοβουλία που αναλαμβάνω, έχει το νόημα της νέας πνοής. Δηλαδή να δώσει και να επαναφέρει την παλιά ένδοξη ιστορία του Παναρκαδικού. Θεωρώ ότι το έχουμε σαν υποχρέωση όλοι μας και πρέπει να το έχουμε σαν όραμα, αυτή η ομάδα να αποκτήσει και πάλι μια τεράστια αίγλη. Αυτή που της αξίζει και βεβαίως τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί εάν δεν υπάρχει πρωτίστως ενότητας. Καμία προσπάθεια δεν μπορεί να πορευτεί αν δεν υπάρχει η εν’ τη ενώσει η ισχύς!»

Από τις αμέσως επόμενες ημέρες δρομολογούνται διαδικασίες και εξελίξεις στο σύλλογο του «τριφυλλιού», ενώ αναμένεται και σύγκληση διοικητικού συμβουλίου για συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.