Νέο περιστατικό βανδαλισμού – Εκτός λειτουργίας το μηχάνημα που εξυπηρετεί τα Άτομα με Αναπηρία στην παραλία της Πλάκας

Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021 10:58

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Ναυπλιέων γνωστοποιεί, πως το μηχάνημα που εξυπηρετεί τα άτομα με αναπηρία στην παραλία της Πλάκας Δρεπάνου έχει τεθεί εκτός λειτουργίας…

Η ανακοίνωση:Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μηχάνημα που εξυπηρετεί τα Άτομα με Αναπηρία στην παραλία της Πλάκας Δρεπάνου, τίθεται εκτός λειτουργίας.

Ο λόγος; Ο ίδιος ακριβώς με αυτόν που είχε θέσει εκτός λειτουργίας το μηχάνημα και στην παραλία της Καραθώνας.

Μεταξύ 7.30 π.μ. και 7.15 μ.μ. , άγνωστος/οι, παρουσία κόσμου στην παραλία και κανένας δεν είδε τίποτα, έκοψαν ξανά τους ιμάντες που κινούν το βαγόνι για να μπει το εξυπηρετούμενο άτομο στην θάλασσα.

Δεύτερη φορά μέσα σε 20 ημέρες, η ίδια φθορά , με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κοψίματος (απόδειξη οι φωτογραφίες), σε διαφορετική παραλία, κινεί εκ νέου υποψίες.

Απευθυνθήκαμε στην εταιρεία , με φωτογραφίες ενώ είχαν και την εμπειρία από το μηχάνημα που επισκεύασαν πριν λίγες ημέρες και είχαν αποφανθεί πως υπήρχε δολιοφθορά με σιγουριά 100% . Η διαπίστωση είναι η ίδια μόνο και μόνο από τις φωτογραφίες, αφού το κόψιμο δεν διαφέρει σε τίποτα απολύτως με αυτό του προηγούμενου μηχανήματος.

Κλήθηκαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας , να δουν από κοντά το μηχάνημα ώστε να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα και στη συνέχεια θα επανέλθουμε γνωρίζοντας και τον χρόνο που θα πάρει να αποκατασταθεί η ζημιά αυτή, ώστε και πάλι να δοθεί προς χρήση για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων που το χρειάζονται.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι κλήθηκε η αστυνομία στο σημείο και κατατέθηκε νέα μήνυση κατ’ αγνώστων.