Νέος πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Πελ/σου ο Α. Κατσής – Οι πρώτες δηλώσεις του

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017 11:13

Η σχέση του με την Τρίπολη

Οι νέοι ΑντιπρυτάνειςΝέος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου εξελέγη ο καθηγητής Στατιστικής στην Σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών της Κορίνθου, Αθανάσιος Κατσής.

Ο κ.Κατσής εξελέγη με ποσοστό 60% έναντι 40% του συνυποψήφιου του Αντώνη Μπουκουβάλα.

Ο κ.Κατσής θα αναλάβει καθήκοντα την 1η Δεκεμβρίου.

Αντιπρυτάνεις εξελέγησαν κατά σειρά οι:

Γιώργος Ανδρειωμένος

Σοφία Ζυγά

Γιώργος Λέπουρας και

Αστέριος Τσιάρας.

Να αναφέρουμε πως το ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές, που διεξήχθησαν την 1η  Νοέμβρη, έφθασε στο 90%. (ψήφισαν περίπου 230 άτομα)

Ο νέος Πρύτανης σπούδασε Μαθηματικός στην Αθήνα, έκανε μεταπτυχιακά και διδακτορικά στην Αμερική, ενώ εκτός από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, που διδάσκει 14 χρόνια, έχει διδάξει στα Πανεπιστήμια Αιγαίου και Κύπρου.

Η σύζυγός του Παναγιώτα Καλοπίση είναι από την Τρίπολη και πλέον ο νέος πρύτανης, όπως δήλωσε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, θα μένει αρκετό καιρό στην Αρκαδική Πρωτεύουσα, που είναι και η έδρα του Πανεπιστημίου. Ο κ.Κατσής έχει δύο παιδιά, ηλικίας 16 και 8 ετών.

Στις πρώτες τηλεφωνικές δηλώσεις του στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 ο κ. Κατσής ανέφερε επίσης πως “Αυτό που θα επιδιώξω ως γενική πολιτική είναι το Πανεπιστήμιο να αποκτήσει κοινή συμμετοχή και κοινή πορεία, αφού  δεν υπάρχει λόγω της εξακτίνωσής του στις 5 πόλεις κοινή πολιτική και κοινή συνισταμένη. Αυτός είναι ο στόχος μου, να υπάρξει συνεργασία και κοινός προσανατολισμός“.

Να ευχηθούμε στον νέο Πρύτανη “Καλή θητεία“.

(Ρεπορτάζ Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5)